Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ.


ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ.
                                  Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            Ελληνίδες και Έλληνες  χρόνια πολλά και το άγιον Πνεύμα να Φωτίζει και να Οδηγεί τους ευσεβείς Έλληνες.
            Βρισκόμαστε εν μέσω μεγάλων θερμών εξελίξεων, τόσο στην ευρύτερη περιοχή μας, Αλβανία  Βουλγαρία  Κόσοβο και Σκόπια,  αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής με επίκεντρο την Συρία και το Ιράν.  Αυτές οι περιοχές βρίσκονται χρόνια σε αναβρασμό και οι επίδοξοι  της παγκόσμιας κυβέρνησης  του  αντίχριστου «Μεσσία»,  καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια  για να τον συγκρατούν.   Ώστε να μην γενικευθεί αυτός ο αναβρασμός και ξεφύγουν τα γεγονότα από τον έλεγχό τους,  με την Ελλάδα να παραμένει θεατής των  γεγονότων και χωρίς συνέπειες.

            Βλέπετε η Ελλάδα ήταν ο πρώτος στόχος της Νέας Τάξης του αντίχριστου και παρά την επίθεση που δεχθήκαμε το 2010,  μπαίνουμε  σε λίγο στο 2020,  χωρίς να έχει η Ελλάδα καμία ουσιαστική απώλεια. 
 Ότι και να έχει συμβεί, διορθώνεται σε πολύ λιγότερο χρόνο. Όχι όμως αν συνεχίσουμε να έχουμε Εβραίους με «ελληνικά»  ονόματα στα κέντρα εξουσίας, αλλά αν αναλάβουν το διατάζειν,  Έλληνες πατριώτες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
            Προς το παρόν βέβαια δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα,  αφού Εβραίοι, Εβραιόδουλοι και αγαπητά παιδιά της “Builderberg” των “Rotary” και της “Novartis”, είναι οι ... υποψήφιοι ..για .... Κυβέρνηση....
            Μέχρι σήμερα λοιπόν,  η Ελλάδα μας απέφυγε τα πολύ δύσκολα και  πορεύεται με ειρήνη και χωρίς ουσιαστικές συνέπειες. 
 Αυτό όμως το οφείλει στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που μας παρέχει  η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ. Και η προστασία μπορεί παρέχεται σε όλη την Ελλάδα, αλλά γίνεται προς χάριν των εκλεκτών και ευσεβών Ελλήνων.  
            Πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουμε πως αυτό δεν θα συνεχιστεί αιωνίως. 
Σε κάποια δεδομένη στιγμή, θα ΑΡΘΕΙ αυτή η ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ελληνική επικράτεια  και θα ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ αποκλειστικά στους εκλεκτούς και τους ευσεβείς Έλληνες,  που την επικαλούνται και την ζητούν,  καθώς και σε όσους συνέλθουν και την ΖΗΤΗΣΟΥΝ.

            Θα είναι η ώρα της «ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»  κατά την οποία θα λάβουν όλοι, αυτό που οι ίδιοι ζήτησαν από την ζωή τους. Θα θερίσουν αυτό που οι ίδιοι έσπειραν και θα απολαύσουν αυτά για τα οποία εκόπιασαν. 
            Διότι δεν είναι δίκαιο, να απολαμβάνουν  σήμερα την  προστασία της Υπεραγίας Θεοτόκου οι υβριστές και οι πολέμιοι του υιού της Ιησού Χριστού.  Δεν είναι δίκαιο να λαμβάνουν  την ζωή, τα αγαθά και την προστασία  του φιλάνθρωπου Θεού,  όλοι αυτοί που θέλουν και υπηρετούν τον μισάνθρωπο διάβολο,  χωρίς να σκέφτονται πως η ζωή που έχουν, η γή που πατάνε και ο αέρας που αναπνέουν είναι όλα του Θεού και όχι του διαβόλου.   
            Είναι λοιπόν μαθηματικά βέβαιο πως  έρχεται η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για να αποδοθεί στον καθένα αυτό που ζήτησε και επιθυμεί.
            Το ερώτημα είναι:  μπορούμε να προσδιορίσουμε περίπου τον χρόνο;
Για τους ευσεβείς Έλληνες ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία, διότι όποτε και να έρθει ευλογημένο να είναι και ξέρει ο Θεός το πότε.
Οι υπόλοιποι Έλληνες  που χρειάζονται λίγη προετοιμασία και στα πνευματικά και στα υλικά πράγματα, θα πρέπει να έχουν κατά νου, τα τελευταία λόγια του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΟΜΠΟΥ,  που εκοιμήθει στις 17-12-2005.  Τα λόγια του ήταν τα εξής: «Τα γεγονότα μετά από την Συρία έρχονται στην Ελλάδα». 
 Και αν πάρουμε ως δεδομένο,  πως τον τελευταίο καιρό, δείχνουν να έχουν σταματήσει οι πολεμικές επιχειρήσεις που ξεκίνησαν το 2011 στην Συρία, αυτό ίσως μας δείχνει,  πως πιθανόν να είναι πολύ κοντά  η ώρα των γεγονότων της Θείας Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.
....................................................................................................................................................
 Από αυτό όμως που θα εξαρτηθεί αν τα προφητευμένα  γεγονότα στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν σύντομα,  ή θα καθυστερήσουν,  είναι οι επερχόμενες Εθνικές εκλογές.
Αυτό σημαίνει πως από εμάς εξαρτάται.  Και θα το πω με απλά λόγια.
Μετά από το 2010 το σύστημα των εκλογών στην Ελλάδα,  αποκάλυψε τον βρώμικο, υποκριτικό και προδοτικό ρόλο, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ που αναρριχήθηκαν στην εξουσία.   
 Αποκαλύφθηκε πως τις εκλογές τις κάνουν για να τις έχουν ως άλλοθι για τις προδοσίες και να λένε: «μην παραπονιέσαι εσύ μας ψήφισες».  Αποκαλύφθηκαν νοθείες,  μαγειρέματα μεταξύ κομμάτων με αντίθετες «ιδεολογίες» και προεκλογικές «δεσμεύσεις» και τα «ΌΧΙ σε όλα» που έλεγαν προεκλογικά,  γίνονταν «ΝΑΙ σε όλα» όταν γίνονταν Κυβέρνηση. 
 Διότι όλοι οι πολιτικοί υπάκουαν  σε ανθελληνικά συμφέροντα  και αντί να χτίζουν,  αυτοί γκρέμιζαν τις υποδομές του κράτους. 
 Γκρέμισαν  την υγεία την παιδεία τον στρατό και τελικά, ΤΙΠΟΤΑ  ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ.
Και όταν ο λαός ψήφισε «ΟΧΙ» στο Δημοψήφισμα, τότε ενώθηκαν όλοι μαζί και έγραψαν τον λαό στα «αζήτητα» και έκαναν το «ΟΧΙ», «ΝΑΙ» καταπατώντας και πολίτευμα και Δημοκρατία. 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ....!!!!
Και αναρωτιέται  κάθε νοήμων και λογικός άνθρωπος: «Μα αφού δεν λογαριάζουν την ψήφο του λαού, τότε γιατί κάνουν εκλογές»;;;;;
Η απάντηση στο ερώτημα, από την οποία και θα εξαρτηθεί και το πότε θα ξεκινήσουν τα γεγονότα στην Ελλάδα είναι η εξής:  Οι εκλογές είναι το άλλοθι των προδοτών. Και τώρα τις κάνουν,  για να δούν αν είναι ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και αν μπορούν να συνεχίσουν αυτήν την κοροϊδία.
Αν δηλαδή, μετά από ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,  που έφεραν οι πολιτικοί,  την καταπάτηση της Δημοκρατίας και του πολιτεύματος,  την αλλαγή του Δημοψηφίσματος,  τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ  των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , αλλά και κατά της Ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ πάει και ξαναψηφίσει ο Ελληνικός λαός και δώσει «ΟΞΥΓΌΝΟ» σε αυτό το βρωμερό πολιτικό σύστημα που ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ την Ελλάδα και την διαλύει με τις Κυβερνήσεις, 
έ τότε ο Ελληνικός λαός θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ και δεν χρειάζεται να του επιτεθεί κανένας.  Θα τον διαλύσουν και θα τον κατακτήσουν  με τις ίδιες τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ που θα του βάζουν.

Αν όμως οι Έλληνες δεν πάνε να ψηφίσουν και η συμμετοχή είναι κάτω από το 50%, τότε όποια Κυβέρνηση και να μαγειρέψουν ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ απέναντι στα ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΑ, με ότι αυτό ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ και αυτό είναι κάτι που το τρέμουν. 
Διότι θα μπορεί μία οποιαδήποτε επόμενη Κυβέρνηση πλειοψηφίας,  να ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ και να ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ Διεθνής συμφωνίες και συμβάσεις που θα έχει υπογράψει αυτή η μειοψηφική Κυβέρνηση, αν θεωρεί πως δεν ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδος.
Οπότε έχουν πολύ σοβαρό θέμα οι Τροϊκανοί και οι Εβραίοι «δανειστές», αν η συμμετοχή στις εκλογές είναι κάτω από το 50%, διότι Συνταγματικά τέτοια Κυβέρνηση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ αφού δεν είναι πλειοψηφική με βάση την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ  όπως  αναφέρει το Σύνταγμα.
Οι προδότες θα αμυνθούν βέβαια και  μπορεί να βάλουν Αφγανούς, Πακιστανούς, πεθαμένους, διπλοεγγεγραμμένους και δέντρα ακόμα να ψηφίσουν, αλλά ότι και να κάνουν, ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ της διάλυσής τους το κρατάει στα χέρια του ο ελληνικός λαός.
Είδαν, πως ότι «ενέσεις» και αν έκαναν στις εκλογές πριν ένα μήνα, τα ποσοστά συμμετοχής στην επικράτεια, δεν ξεπέρασαν το 40%.  Και  αν συμβεί το ίδιο στις εθνικές,  τότε χωρίς οξυγόνο  θα πνιγεί και θα σκάσει αυτό το Εβραϊκό πολιτικό σύστημα που έχει διαλύσει την Ελλάδα.
            ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ,  που είναι η αρχή της ΚΑΘΑΡΣΗΣ.

Γι’ αυτό είπα πως,  από τον ελληνικό λαό εξαρτάται πότε θα ξεκινήσουν τα γεγονότα. Γιατί το πολιτικό κατεστημένο ΑΜΥΝΕΤΑΙ και θα χρησιμοποιήσει τα πάντα για να συνεχίσει να υπάρχει και θα φθάσει μέχρι  ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.

Διότι βλέποντας  μπροστά τους αυτόν τον  εφιάλτη ΤΗΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ,  σκέφτηκαν να ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ τον ελληνικό λαό να πάει να ψηφίσει,  υπό τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ του  φόβου, που θα υπάρχει φυσικά αν γίνει  ΈΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ  με την Τουρκία.   Έτσι θα υπάρξει αυξημένη συμμετοχή  που θα ξεπεράσει το όριο του 50%.

Το σχέδιο που ανέσυρε το ΝΑΤΟ από τα συρτάρια του γι’ αυτόν τον σκοπό, είναι ένα υποσχέδιο του σχεδίου “Ergenecon” από το 2002,  με κωδική ονομασία «βαριοπούλα» και έχει ως σενάριο την εμπλοκή Ελληνικού και Τουρκικού μαχητικού,  που οδηγεί στην κατάρριψη του Τουρκικού μαχητικού, αλλά η κατάρριψη αυτή δεν γίνεται ΕΝΤΟΣ αλλά ΕΚΤΟΣ του ελληνικού εναέριου χώρου.  Ακούστηκαν και άλλες εκδοχές, αλλά αυτή ήταν η επικρατέστερη και θα έπρεπε να γίνει μία εβδομάδα πριν τις εκλογές.
Έτσι θα δημιουργούσαν ένα κλίμα φοβίας στους Έλληνες που θα τους τραβήξει  στην  κάλπη, ενώ θα είναι και διπλό το κακό,  διότι μία Ελληνική στρατιωτική νίκη θα την μετατρέψουν σε διεθνή κατακραυγή.  
Και αυτό,  διότι η Ελλάδα  έχει αποφασίσει μονομερώς,  πως ο εναέριος χώρος της είναι 10 ν.μίλια ενώ τα χωρικά της ύδατα είναι 6 ν. μίλια.  
Αυτό όμως δεν έχει καμία νομική βάση σε κανένα ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.   Διότι κατά το Διεθνές Δίκαιο της ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ο εναέριος χώρος ακολουθεί ακριβώς τα μίλια των χωρικών  υδάτων. Γι' αυτό τα ορίζει το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ και δεν υπάρχει κανένα "Δίκαιο του αέρα".

Κατά το παλαιό Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας, τα χωρικά ύδατα και ο εναέριος χώρος ήταν 6 ν. μίλια, ενώ κατά το τελευταίο που το έχουμε επικυρώσει και στην Βουλή, είναι 12 ν. μίλια.  
Οπότε είναι ή 6 μίλια και τα δύο, ή 12 μίλια και τα δύο.  Το 6 στην θάλασσα και 10 στον αέρα, είναι μία ελληνική ηλιθιότητα,  που την ψήφισαν πολλές δεκαετίες πριν κάποιοι δόλιοι, που ήθελαν να εκθέτουν την χώρα διεθνώς, διότι φαίνεται η Ελλάδα να μην ακολουθεί το Διεθνές Δίκαιο.
Αν λοιπόν καταρρίψουμε Τουρκικό μαχητικό μεταξύ 6-10 ν.μιλίων, χωρίς να έχουμε κάνει την ΝΟΜΙΜΗ επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν.μίλια, όπως ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ, τότε η χώρα θα είναι ΔΙΕΘΝΩΣ ΥΠΟΛΟΓΗ. Και θα μπορεί η Τουρκία να εγείρει ΑΞΙΩΣΕΙΣ από την Ελλάδα.

Βλέπετε λοιπόν, πως οι ανθέλληνες που κυβερνούν χρόνια την Ελλάδα, προσπαθούν με αυτά που κάνουν να εκθέτουν και να προδίδουν την χώρα.  Γιατί αν ήθελαν το συμφέρον της Ελλάδος θα έκαναν ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.... Θα έκαναν άμεση επέκταση των χωρικών υδάτων μας  όπως και του εναέριου χώρου, στα 12 ναυτικά μίλια, αφού αυτό ισχύει στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,  και το έχει επικυρώσει και η Βουλή των Ελλήνων.

Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ  όμως που είναι και το ΣΥΜΦΕΡΟΝ για την Ελλάδα δεν το εφαρμόζουν. 
Την διεθνή ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ των 6 ν.μιλίων στην θάλασσα και 10 ν.μιλίων στον αέρα,  που ισχύει μόνο στην Ελλάδα,  
αυτό το εφαρμόζουν για να εκθέτουν διεθνώς την χώρα και να μας δείχνουν πόσο ανθέλληνες είναι.
Αυτοί κυβερνούν χρόνια την Ελλάδα και μην περιμένετε τίποτα καλύτερο από τα παιδιά του διαβόλου.

Γυρίστε εντελώς την πλάτη σας και ρίξτε ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ σε αυτούς τους ξεπουλημένους,  γιατί μόνο έτσι θα σκάσει και θα πάθει ΑΣΦΥΞΙΑ αυτό το σάπιο σύστημα της ψεύτικης και ανώμαλης «Δημοκρατίας».  ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ..
Γιατί από το να κυβερνούν προδότες που ψηφίζουν προδοσίες,  είναι καλύτερο να υπάρχει ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που δεν μπορεί να ψηφίσει προδοσίες..
Εσείς λοιπόν αποφασίζετε για το αν και πότε θα ξεκινήσει η ΚΑΘΑΡΣΗ και η απονομή της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 
Αν υπάρξει μικρή συμμετοχή στις εκλογές, θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, γιατί θα πάθει ασφυξία το σύστημα.   
Αν τους δώσετε αέρα και οξυγόνο με την ψήφο σας  και μπορέσει να αναπνεύσει αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο,  τότε μάλλον θα έχει ακόμα δρόμο μέχρι να δούμε τον ΠΑΤΟ του «βαρελιού» και  θα μας οδηγήσουν εκεί,  ο υιός Μητσοτάκης και το «αγαπητό παιδί»,  του Καρατζαφέρη των  “ROTARY” και της “NOVARTIS”.  Ότι πιο ΣΑΠΙΟ υπάρχει δηλαδή.
Όπως είπα και στην αρχή,  σε αυτές τις εκλογές  «τεστάρουν» την ηλιθιότητα των Ελλήνων. Αλλά μάλλον την πάτησαν γιατί εδώ τώρα ΠΑΙΖΟΥΝ  και τα «ΡΕΣΤΑ» τους. Και όπως καταλαβαίνετε  όλοι, το ποσοστό να χάσουν  είναι 50-50.....
Αν η συμμετοχή πέσει κάτω από το 50%, θα αρχίσουν να διαλύονται  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, θα πάμε σε εναλλασσόμενες  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ και θα είναι η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ....
Όσο και να κλέψουν, όσο και να νοθεύσουν εγώ λέω ότι θα χάσουν και ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.
 Εσείς τι λέτε;
....................................................................................................................................................
Χρόνια πολλά  Ορθόδοξοι Έλληνες και το άγιον Πνεύμα να Φωτίζει και να Καθοδηγεί τους ευσεβείς.  
Να είναι ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ το όνομα της ΑΓΙΑΣ  ΤΡΙΑΔΟΣ εις τους αιώνας των αιώνων, όπως στον ουρανό από τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ,  έτσι και στην γή από τουςΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Αμήν.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)