Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Η σύγχρονη Γερμανία “δολοφονεί” εκ νέου τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας


Η γερμανική κυβέρνηση απέρριψε προσβλητικά και ασυζητητί τη ρηματική διακοίνωση της Αθήνας.
Η γερμανική κυβέρνηση απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συζήτησης σχετικά με την καταβολή πολεμικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων από τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με το που τέθηκε το ζήτημα, με προεκλογική ρηματική διακοίνωση, από την ελληνική κυβέρνηση.
Η ρηματική διακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης, λίγο πριν τις εκλογές και μετά από την παρέλευση τεσσάρων χρόνων αδράνειας, που προστέθηκαν στις δεκαετίες αδράνειας και αδιαφορίας των προκατόχων τους, απορρίφθηκε, ενώ δεν έλειψαν και τα ειρωνικά και προσβλητικά σχόλια των γερμανικών ΜΜΕ.
“Περισσότερα από 70 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου και περισσότερα από 25 χρόνια μετά την συνθήκη 4+2 (για την εθνική κυριαρχία της επανενωμένης Γερμανίας), το ζήτημα των επανορθώσεων θεωρείται λήξαν τόσο από νομικής όσο και από πολιτικής απόψεως”, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Στο θέμα αναφέρθηκαν εκτενώς και με έντονο τον τόνο της ειρωνείας τα γερμανικά ΜΜΕ, με τη Deutsche Welle να γράφει ότι “η Αθήνα το εννοεί σοβαρά” και τη Bild ότι “οι Έλληνες θέλουν από εμάς 377 δισ. ευρώ!”

iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)