Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Σχόλιο Διόδοτου: Σοκαρισμένος έμαθα απόψε για την απόφαση του φίλου και αγωνιστή Γεωργίου Δουρμούση Μεταξά. Ακολουθεί μικρό του κείμενο, για την απόφαση αυτή, όπως δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο Φιλονόη, του οποίου είναι φίλος και τακτικός αρθρογράφος. Στη συνέχεια, δημοσιεύουμε δημόσια επιστολή του, εν έτη 2015 (9 Ιαν.) προς Αλέξη Τσίπρα, καθώς και απόσπασμα από συνέντευξή του στον Ν. Αργυρίου, εν έτη 2013, με θέμα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» και ο βίος και η πολιτεία της οικογένειας Τσίπρα (για το πώς έφερνε στην Ελλάδα λαθρομετανάστες εδώ και χρόνια).  Και ένα ακόμα ενδιαφέρον βίντεο, με θέμα «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΣΜΟΣ».Φίλε Γιώργο, κράτα γερά! Όσο πιο σύντομα γίνεται θα τα πούμε κι από κοντά.
Φίλες καὶ φίλοι,
Αὐτὲς τὶς ἡμέρες, εἶχα τὴν εὐκαιρία καὶ τὸν χρόνο νὰ σκεφθῶ ὅσο πιὸ καθαρὰ γινόταν κάποια σοβαρὰ θέματα. Ἔτσι, κατέληξα στὸ νὰ πάρω κάποιες ἀποφάσεις, ποὺ θεωρῶ σημαντικές. Γιὰ κάποιους εἶναι εἴτε ἠλίθιες, εἴτε ἀδιάφορες. Δεκτό! Γιὰ μένα ὅμως εἶναι σημαντικές.
Ἐδῶ κι ἕνα χρόνο, τὰ πολιτικὰ ῥεμάλια, ἀπεφάσισαν ἀπὸ κοινοῦ τὴν ἄνευ ὅρων παράδοση τῆς Μακεδονίας μας. Μία ἀπόφασις ποὺ ὑλοποιήθηκε μὲ τὴν αἰσχρὴ «Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν».
Ἐμεῖς, ὡς Ἕλληνες, ἀντὶ νὰ ἑνωθοῦμε καὶ νὰ πολεμήσουμε γιὰ τὰ πάτρια ἐδάφη, περιορισθήκαμε σὲ στημένες συγκεντρώσεις ποὺ κάποιοι καπηλεύτηκαν γιὰ
προσωπικό τους πολιτικὸ ὄφελος. Μεταξὺ αὐτῶν κι ὁ γνωστός μας Μίκης Θεοδωράκης.
Τὸ ἀνάλγητο, ἀνθελληνικό, φασιστικό, παράνομο καὶ ἀντισυνταγματικὸ κράτος τῶν Ἀθηνῶν, μὲ τὴν πανάκεια τοῦ κυνοβουλίου, ὄχι μόνο ὑπερψήφισε τὴν αἰσχρὴ αὐτὴ συμφωνία μὲ τὴν σιωπηρὴ ἀποδοχὴ τῶν κομμάτων τῆς ἀντιπολιτεύσεως, ἀλλὰ καὶ τὴν πανηγύρισε καταργῶντας τὶς ποινὲς γιὰ ὅσους ἔβλαψαν μὲ τὶς πράξεις τοὺς τὴν Χώρα.
Ἡ συνείδησςι μου, δὲ μοῦ ἐπιτρέπει νὰ παραμείνω ἀμέτοχος σὲ αὐτὸ τὸ ἔγκλημα. Ἡ Μακεδονία μας εἶναι μία καὶ εἶναιἙλλάς!!!
Γι’ αὐτὸ ἀπὸ σήμερα, κατεβαίνω -μὲ πλήρη συνείδηση τῆς ἀποφάσεώς μου αὐτῆς- σὲ ἀπεργία πείνης μέχρι τελικῆς πτώσεως.
Ἀπαίτησις τῆς διαμαρτυρίας αὐτῆς, ἡ κατάργησις τῆς αἰσχρῆς «Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν»! 
Νίκη ἢ Θάνατος! 
ΠΡΟΣ : κ. Αλέξη Τσίπρα
ΑΠΟ: κ. Γεώργιο Μεταξά
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΘΕΜΑ: Εκλογές 2015 και το μέλλον.
κ. Τσίπρα,
με την ευκαιρία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τρ. έτους, σας αποστέλλω αυτήν την ανοιχτή επιστολή, η οποία σαφώς και θα δημοσιευθεί στο διαδίκτυο.
Το πλήρες όνομά μου, αν και με γνωρίζετε ήδη από τις δημοσιεύσεις μου, είναι Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξάς. Γνωρίζω πολύ καλά το παρελθόν σας και το παρελθόν της οικογένειάς σας από το 1863 και μετά. Καταγωγή, μετακινήσεις, επαγγέλματα, εταιρείες, συγγενείς. Γνωρίζω επίσης κάποιες από τις συμφωνίες που έχετε συνάψει τα τελευταία 12 χρόνια. Γνωρίζω επίσης ότι θα θέλατε να με δείτε να κρέμομαι στην πλατεία Συντάγματος. Ίσως, αν το επιδιώξετε, να το πραγματοποιήσετε. Ειλικρινά δε με φοβίζει κάτι τέτοιο. Αυτά όμως, δεν είναι της παρούσης και δεν είναι ο λόγος της συγγραφής της επιστολής αυτής.
Στο δια ταύτα!
Ο Συνασπισμός σας κι εσείς προσωπικά, επιμένετε να στηρίζετε έμπρακτα κι απροκάλυπτα τους εχθρούς της Ελλάδος. Η πρόσφατη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Συνασπισμού για το τουρκικό πλοίο «Barbaros», δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως υποκριτική, δεδομένου ότι στηρίζετε το μουσουλμανικό στοιχείο απροκάλυπτα και χωρίς ενδοιασμούς. Εκτός αυτού, έχετε ταχθεί ενάντιος στα χρηστά ήθη και τις αξίες του ελληνισμού, στηρίζοντας την ομοφυλοφιλία. Ειλικρινά, αδιαφορώ για το τι κάνει ο καθ’ ένας στο κρεβάτι του. Ενίσταμαι εν τούτοις στην ανοιχτή προβολή και στήριξη αυτών των ατόμων. Δεν έχω το δικαίωμα να τους καταδικάσω. Έχω όμως αναφαίρετο δικαίωμα να προστατεύσω τα παιδιά μου και γενικώς όλα τα ελληνόπουλα από την διατάραξη και τον εκμαυλισμό των ηθών. Γνωρίζω πολύ καλά (επαναλαμβάνω) τις συμφωνίες που έχετε συνάψει, οπότε είμαι σε θέση να γνωρίζω και το τι περιμένει την Πατρίδα μου και το Έθνος μου.
Και θα με βρείτε απέναντί σας. Η Ανεξάρτητη Κυβέρνηση Ελεύθερης Ελλάδος – Α.Κ.Ε.Ε. της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, θα είναι πάντα εκεί, έτοιμη να σας αντιμετωπίσει. Φυσικά δε στηρίζουμε κανένα κόμμα και κανένα πολιτικό μόρφωμα / κίνημα, καθώς γνωρίζουμε ότι όλα υπηρετούν το ίδιο Σύστημα που υπηρετείτε κι εσείς. Σε αυτό το σαθρό Σύστημα ερχόμαστε να αντιταχθούμε ως οφείλουμε. Το οφείλουμε στους προγόνους μας που πότισαν τούτη την Ιερή Γη με το αίμα και τον ιδρώτα τους, αλλά πιο πολύ το οφείλουμε στους απογόνους μας οι οποίοι μας δάνεισαν το μέλλον τους με τον όρο να τους το επιστρέψουμε καλύτερο από ό,τι το βρήκαμε
Δε μας τρομάζουν οι ορδές των ισλαμιστών που τόσο απροκάλυπτα περιθάλπτετε, ούτε οι συνιστώσες που σας απαρτίζουν και φυσικά ούτε το Σύστημα που υπηρετείτε. Το έχω προσωπικά γνωρίσει αυτό το Σύστημα και γνωρίζω πόσο σαθρό κι ετοιμόρροπο είναι. Κρίμα όμως που δεν το γνωρίζει ο λαός…
Με δεδομένο ότι το ένα από τα τρία σενάρια που αφορούν το μέλλον της Χώρας μας δίνει εσάς ως «νικητή» των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου (το σενάριο προέρχεται από γνωστό εκδοτικό οίκο των Αθηνών αλλά και από μία… «κλειστή» ομάδα ανθρώπων στις ΗΠΑ), σπεύδω λοιπόν να σας ενημερώσω ότι η ΑΚΕΕ θα βρίσκεται απέναντί σας, όπως ακριβώς βρίσκεται απέναντι σε ΟΛΑ τα κόμματα κι ειδικά σε αυτά που βρίσκονται εντός κοινοβουλίου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, όποια ιδεολογία κι αν εκφράζουν. Θέλουμε να «εκλεγείτε», γιατί ξέρουμε ότι μ’ εσάς αλλάζει πλέον ο ρους της ιστορίας της Πατρίδος μας. Εσείς, έρχεστε για να ισοπεδώσετε. Εμείς ερχόμαστε για να χτίσουμε. Για να χτιστεί όμως κάτι ισχυρό και καινούριο, θα πρέπει το παλιό να ισοπεδωθεί. Η διάβρωση και ο εκμαυλισμός των αξιών και των ηθών που προωθείτε, καθώς και η πλήρη διάλυση της Χώρας που θα επιχειρήσετε, όσο κι αν μας πονάει, είναι το μέσο για την αναγέννηση του Έθνους μας.
Εν κατακλείδι, ούτε επιθυμώ να σας απειλήσω, ούτε να σας εκφοβίσω. Αυτήν την τεχνική άλλωστε την κατέχετε εσείς καλύτερα από εμένα. Σας γνωστοποιώ ωστόσο ότι η ΑΚΕΕ θα είναι πάντα απέναντί σας, είτε φανερά, είτε κρυφά. Οι άνθρωποί μας ακούν, βλέπουν και καταγράφουν τα πάντα. Αδιαφορώ -προσωπικά- για το αν θα εκλάβετε σοβαρά αυτήν την επιστολή, ή αν θα αδιαφορήσετε γι’ αυτήν. Αυτό είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Εμείς θα διαφυλάξουμε τα ήθη, τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας και θα στηρίξουμε τη Δικαιοσύνη, τα Σώματα Ασφαλείας και το Ελληνικό Έθνος, «μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας», όπως ορκιστήκαμε όσοι υπηρετήσαμε στον Ελληνικό Στρατό.
Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξάς
Πρόεδρος Α.Κ.Ε.Ε.
ΠΗΓΗ iokh.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)