Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Πληθαίνουν τα τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες για την πολυπόθητη ένωση των Εθνικών Πατριωτικών κομμάτων με τις συζητήσεις να βρίσκονται μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Στις συζητήσεις μετέχουν όλα τα κόμματα που συμμετείχαν και έχουν καταγράψει κάποιο ποσοστό στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, (με εξαίρεση την Χ.Α. και την Ελληνική Λύση), αλλά επίσης συμμετέχουν και διάφορες προσωπικότητες του Εθνικού Πατριωτικού χώρου.

Σκοπός είναι η κοινή κάθοδος στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές κάτω από ένα όνομα που θα ενώνει , κοινά αποδεκτό, με συμφωνημένη πολιτική ατζέντα και έναν επικεφαλής – συντονιστή, που φυσικά δεν θα είναι κανείς από τους ήδη αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από «μέσα», ένα από τα ονόματα που παίζουν έντονα για τίτλο της Ένωσης αυτής είναι το «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» με επικεφαλής των δικηγόρο – οικονομολόγο Δόκτωρα Ηλία Μαρκόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο να συντονίσει και να οδηγήσει το ενωτικό σχήμα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αληθεύει η πληροφορία; Θα δείξει πολύ σύντομα!

(Εστάλη από αναγνώστη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)