Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Οι πολίτες έχουν τη δύναμη!



Του Τάσου Γαϊτάνη*

Οι Έλληνες με την ψήφο τoυς επέλεξαν να στείλουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής και γύρισαν την πλάτη στην πολιτική υποκρισία, το ψεύδος και τον κυνισμό του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός πλήρωσε ακριβά τη στρατηγική επιλογή του για διχαστική ρητορική και την προκλητική υπεροψία του.

Δεν έπεισε τους ψηφοφόρους αν και έβγαλε από το συρτάρι, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, πολλές παροχές. Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επικρότησαν την αλήθεια. Η ΝΔ πέτυχε καθολική πολιτική επικράτηση όχι μόνον σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, αλλά και σε όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες των εργαζομένων.

Το αποτέλεσμα, τόσο των ευρωεκλογών, όσο και των εκλογών στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους, σηματοδοτεί μία ισχυρή αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης και ταυτόχρονα ισχυρό μήνυμα επιδοκιμασίας της ΝΔ.

Η νίκη της ΝΔ είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί από το 1981 έως σήμερα σε ευρωεκλογές. Παρόλα αυτά κανείς δε θριαμβολογεί γιατί γνωρίζουμε ότι μας περιμένει πολύ δουλειά. Πρέπει να πείσουμε ακόμα περισσότερους πολίτες. Το ζητούμενο τώρα για την ΝΔ είναι να αποκτήσει την απόλυτη πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμά της.
Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην μείωση της υπερφορολόγησης, στην αύξηση των επενδύσεων, στη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, στην ασφάλεια του πολίτη, στην ποιοτική δημόσια εκπαίδευση και στη βελτίωση των παροχών υγείας.
Τώρα οι πολίτες είναι αυτοί που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά το αποτέλεσμα δεσμεύτηκε να επιμείνει στο μεγάλο του στόχο, να ενώσει όλους τους Έλληνες και να βάλουμε μαζί την πατρίδα μας σε μια νέα εποχή όπου θα επικρατεί η αλήθεια, η ακεραιότητα, η αξιοπρέπεια, η αξιοπιστία και η αξιοκρατία.
Οι πολίτες έστειλαν το μήνυμα, οι πολίτες έχουν τη δύναμη!

*Ο κ. Τάσος Γαϊτάνης είναι υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)