Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Δείτε την κόγκρεσγουμαν Κάρολιν Μαλόνυ να δηλώνει: "Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελλάδα" - Δεν νοιώθουν ντροπή οι εξευτελισμένοι πολιτικοί μας που την ξεπούλησαν;


"Η κυρία Μαλόνυ είπε αυτό που οι Έλληνες πολιτικοί φοβούνται να πουν": αναφώνησε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης των Η.Π.Α., Δημήτριος Φιλιππίδης μετά την εκπληκτική ομιλία της Κάρολιν Μαλόνυ, μιας ιδιαίτερα δυναμικής γυναίκας.
Η Αμερικανίδα βουλευτής του Κογκρέσου, δίχως τον παραμικρό δισταγμό και θυμίζοντάς μια σύγχρονη και φλογερή Μπουμπουλίνα, βροντοφωνάζει πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική και ταυτόχρονα απαιτεί την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.
Δείτε και ακούστε την ομιλία της:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)