Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

ΠΕΡΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΥΓΕΡΟΥ, ΠΕΡΙ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΙΚΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΜΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Τόλμησε ο Σταύρος Λυγερός.  Αλλά όχι πλήρως.
Γιατί ως γνωστόν όποιος δημοσιογράφος, Καθηγητής κτλ,  τολμήσει στην κατοχική «δημοκρατία» μας να υπενθυμίσει  ότι έχουμε  φασιστική ξένη ληστρική κατοχή και όχι δημοκρατία,  ότι το 2009 με ψευδή στοιχεία υποδουλωθήκαμε (συνημμένα) κτλ,  “εξαφανίζεται”.

Τόλμησε λοιπόν ο Σταυρός Λυγερός να πει.


Ότι δεν είναι δημοκρατικό να μην καλείται στις τηλεμαχίες ένα κόμμα της βουλής που είναι νόμιμο.

Και όπως είπε αν αυτό για άλλους λόγους (αντίδραση των κατοχικών «δημοκρατών» αρχηγών) δεν μπορεί να γίνει δεκτό, είναι είπε απαράδεκτο σε μια
δημοκρατία (ανύπαρκτη βέβαια αφού η χώρα είναι υπόδουλη, συνημμένα) να διακόπτονται τα πάντα, επιχορηγήσεις κτλ,  από ένα κόμμα της βουλής, που είναι νόμιμο.

Που να βλέπατε τότε την αντίδραση του γνωστού εικονιζόμενου κατοχικού «δημοκράταρου» της ΕΡΤ,  του ονομαζόμενου Βαγγέλα. Που διερρήγνυε τα κατοχικά φασιστικά (όρα συνημμένα, αφού είναι κατοχικά) ιμάτια του, για την “δημοκρατική ιεροσυλία”  των  λεχθέντων του Σταύρου Λυγερού. Που Βαγγέλας  σχεδόν έβριζε τον Σταύρο Λυγερό ως φασίστα.

Αφού παρατηρήσω ότι ο νυν κατοχικός υπαρκτός φασισμός δεν μπορεί να επικαλείται για εξαγνισμό του, ή προηγούμενες Ελληνικές δικτατορίες  ή υποτιθέμενους ή όχι μελλοντικούς φασισμούς, παρατηρώ ότι ο  Σταύρος Λυγερός απάντησε κατάλληλα στον θρασύτατο “δημοκράτη” Βαγγέλα.

Ελπίζω να μην το πληρώσει, όπως πολλοί άλλοι,  με τί κατοχικά φασιστικέ “εξαφανιζόλ”
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)