Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ΙΝΚΑ 05.06.19


Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα 05 Ιουνίου 2019
Κινδυνεύει το κλαδί τους δέντρου που καθόμαστε !!!!!!!!!!



Η υποχρέωση όλων των ανθρώπων που κατοικούμε στη Γή, είναι να αποφύγουμε την συνεχιζόμενη ρύπανση και καταστροφή του και κάθε ένας από εμάς να κάμει κάτι που να συνεισφέρει στην αποτροπή της ρύπανσης και της καταστροφής του πλανήτη μας.

………..Παρά τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα που υπογράφηκε το 2015 οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) συνεχίζουν να αυξάνονται - Θα έχουμε τροπικό κλίμα σε 20 με 30 χρόνια σύμφωνα με τους επιστήμονες, μιας και η Μεσόγειος θερμαίνεται 20% περισσότερο σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη.

        Η Microsoft μπορεί να διακόψει την ρύπανση από τα πλαστικά της σκουπίδια των pc κλπ που ανανεώνει κάθε μέρα όλος ο πλανήτης.

Ο συναγερμός πρέπει να κηρυχτεί από σειρήνα που θα σφυρίζει κάθε μέρα σε όλες τις κατοικίες του πλανήτη.

Δεν χρειάζεται περισσότερη ανάπτυξη με περισσότερη ρύπανση.

H Monsanto πρέπει να επαναπροσδιοριστεί ριζικά στην δράση της και να περισταλούν οι τροποποιήσεις των φυτικών και ζωικών προϊόντων.

Δεν υπάρχει αντιστροφή στην καταστροφική ρύπανση του πλανήτη, αν δεν την σηματοδοτήσουν και δεν δώσουν το μαρς οι συγκεντρώσεις κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)