Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Διάταγμα του Πούτιν για DNA ταυτότητα - διαβατήριο / εφαρμογή από χθες


Для качественной печати: текущая страница в формате TIFFΟ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για την εφαρμογή της γενετικής πιστοποίησης του πληθυσμού και του σχηματισμού του γενετικού προφίλ του πληθυσμού.

Τώρα είναι σαφές: γιατί, η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας σε σχέση με τη Χρήση της Βιολογίας και της Ιατρικής δεν έχει επικυρωθεί: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική (ETS N 164)

Αυτό το ειδικό έγγραφο του Συμβουλίου της Ευρώπης, το οποίο εγκρίθηκε το 1997, περιέχει διατάξεις που διέπουν τους γενετικούς ελέγχους. Έτσι, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Σύμβασης, οι γενετικές εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με τη λήψη της ελεύθερης ενημερωμένης συναίνεσης ενός ατόμου.

Ωστόσο, το άρθρο 12 απαγορεύει τις δοκιμές DNA εκτός της υγείας, ακόμη και με τη συγκατάθεση του υποκειμένου. Δηλαδή εάν η σύμβαση είχε υπογραφεί από τη Ρωσία, ο Πούτιν δεν θα ήταν σε θέση να εκδώσει ένα τέτοιο διάταγμα, στο οποίο το DNA των πολιτών θα συλλεγόταν όχι για ιατρικούς σκοπούς αλλά για χημική και βιολογική ασφάλεια.

Έτσι εδώ. Ένα γενετικό διαβατήριο είναι ένα ψηφιακό αντίγραφο ενός ατόμου. Ένα γενετικό διαβατήριο (μεμονωμένο προφίλ DNA) εκτελείται για τον προσδιορισμό του DNA. Χαρακτηρίζει ορισμένα χαρακτηριστικά που είναι εγγενή μόνο σε αυτό το άτομο. 

Η παρουσία ενός γενετικού διαβατηρίου σας επιτρέπει να μάθετε για το σώμα του ατόμου "όλα τα μυστικά" και να χρησιμοποιείτε αυτά τα δεδομένα είτε για να θεραπεύετε και να προλαμβάνετε ασθένειες είτε για να τους προκαλέσετε ή ακόμα και να τους σκοτώνετε.


https://youtu.be/UzWWzOJ6nhQ

https://3rm.info/uploads/posts/2019-03/1552384319_1552384091_1552384027829.jpg


Εστάλη από αναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)