Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Σαλος με Μακρόν που ευχήθηκε «να γίνει σοφότερη» 73χρονη από τα «Κίτρινα Γιλέκα» με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Σχόλιο ιστολογίου:
το αληθινό πρόσωπο της Γαλλίας φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, δεν ξεχνάμε ότι η Γαλλία ξεκίνησε τον πόλεμο στη Συρία, δεν ξεχνούμε που υποστήριξε οικονομικά και δυνάμωσε την τρομοκρατία του ISIS, δεν ξεχνούμε τη σημερινή δήλωση του Μακρόν. 

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Γαλλία οι δηλώσεις του προέδρου της χώρας Εμμανουέλ Μακρόν για την 73χρονη Ζενεβιέβ Λεγκέι που συμμετείχε στην κινητοποίηση των Κίτρινων Γιλέκων στην πόλη Νις και υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από επιχείρηση της αστυνομίας για απομάκρυνση των διαδηλωτών το περασμένο Σάββατο.
Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η 73χρονη πέφτει στο τσιμεντένιο έδαφος καθώς οι αστυνομικοί σπρώχνουν αδιακρίτως δεξιά-αριστερά για να διαλύσουν το
συγκεντρωμένο πλήθος.
Ήδη οι συγγενείς της Λεγκέι έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να καταθέσουν μήνυση για «ηθελημένη βία» εκ μέρους των αστυνομικών ενώ έρευνα ξεκίνησε και ο εισαγγελέας της Νις.

Η βασική αντίδραση ήρθε από τον δικηγόρο της 73χρονης, ο οποίος δήλωσε «δεν το βρίσκω λογικό να επικρίνεις ένα άτομο που βρίσκεται στο κρεβάτι νοσοκομείου, σε σοβαρή κατάσταση, ή να πιστεύεις ότι οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να εκφράζουν τη διαφωνία τους στους δρόμους».

odosdrachmis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)