Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ

1821 : Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

2019 : Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;


GEWKWN

Η λαμπρότερη επέτειος του νεότερου Ελληνισμού είναι η 25η Μαρτίου 1821

Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΙΝ ΖΥΓΟΥ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΩΝ

Το Ελληνικό Έθνος εξηγειρετο σύσσωμον δια να αποκτήσει την Ελευθερία του, ο αγώνας του σκληρός και άνισος , χιλιάδες εχθροί έσφαζαν και ελεηλατουσαν, αλλά ο τότε Ελληνισμός δεν ελυγισε , επολεμησε με πείσμα, και με την δύναμη Του Θεού στο τέλος ενικησε, ποτέ δεν εσκεφθησαν ότι ο εχθρός μπορούσε να τους νικήσει λογω αριθμητικής υπεροχής του.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1821 ΕΛΕΓΑΝ : Κι’αν πεθανωμεν, πεθαινουμε για την πατριδα μας για την Θρησκειαν μας και πολεμουμε οσον μπορουμε εναντιον της τυραγνιας ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

Η Επαναστασις του 1821 είναι αποτέλεσμα του ακατανίκητου πόθου της λευτεριάς, πηγαζη από την επιθυμία του Έλληνα να διώξει το βαρύ πέπλο της σκλαβιάς του.

Φόρεσαν και τότε το 1821 όπως σήμερα 2019 οι Έλληνες τον ακάνθινο στέφανο, και ανέβηκαν και ανεβαίνουν ακόμη τον Γολγοθά τους .

Σταυρώθηκε από την Σουλτανική βία η Ελλάδα το 1821 ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2019 Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΑΣ Της

ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ‘’ ΕΞΕΛΙΠΟΝ ‘’ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ‘’ ΤΡΙΗΜΕΡΟΝ’’

ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΕΟΣ !

2019……Ελληνες, Είμαστε οι προνομιούχοι της ιστορίας, διότι με βαθειά ευθύνη προς το όνομα που έχουμε, προς την ιστορία που πρέπει να συνεχίσουμε και να λαμπρύνουμε , με το μέτωπο ψηλά θα δημιουργήσουμε το νέο Ελληνικό θαύμα, με όπλα το καθηκον,την τιμήν και την θυσίαν , θα δώσουμε την μάχη για την Ελλάδα μας, για την Ορθοδοξία μας απέναντι σε όσους θέλουν να μας αλλάξουν σαν έθνος, να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά μας, να χλευάσουν τη θρησκεία μας και την πίστη μας

Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για να κρατηθούν όρθια τα Ιερά και Όσια, η ορθοδοξία αντιστέκεται έστω με τους ελάχιστους ιερείς που καθημερινά δίνουν σιωπηλά και ταπεινά τον αγώνα τους για το καλό των Ελλήνων.

Ως Έλληνες έχουμε υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια να μην υποταχθούμε. Είμαστε καταδικασμένοι να πολεμήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)