Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ο Καποδίστριας Ήθελε Αυτόνομο Κράτος Μακεδονίας και Ηπείρου. Οι Σιωνιστές Θέλουν Τα Ίδια . ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ?


Τα Κάνουν Αυτά οι «Άγιοι» (Της πολιτικής) ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματαΟ  Ιωάννης Καποδίστριας λοιπόν, ένας άνθρωπος για τον οποίο οι απόψεις διίστανται, αλλά ΟΛΟΙ σχεδόν συγκλίνουν να του πλέκουν το εγκώμιο ως «Σπουδαίου Διπλωμάτη» είχε ΑΥΤΟ το σχέδιο για τον Ελληνικό Χώρο. Δηλαδή Η Μακεδονία ΝΑ ΜΗΝ περιλαμβάνεται στον Ελληνικό Χώρο όπως λέει η Λογική Της Ιστορίας. ΌΛΩΣ τυχαίως και Οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ( Άγγλοι, Αμερικάνοι, Ρώσοι και όλο το κακό συναπάντημα της εξαπάτησης), που δρούσαν από τότε, θέλουν λοιπόν και αυτοί τα ίδια και στην εποχή μαςΔηλαδή Αυτόνομη Μακεδονία. (βλέπε Σημείωση 1 και 2).
Δεν θα κάνουμε τη χάρη να Απαξιώσουμε αλλά ούτε και να Αποθεώσουμε τον Καποδίστρια όπως κάνουν πολλοί Άκριτα (υπηρετώντας άραγε τι και ποιους;;;). Νομίζουμε ακόμη και ο ίδιος Καποδίστριας εκεί που είναι θα ήθελε να ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ τα λάθη του και κυρίως τα Παιχνίδια της Εξαπάτησης που στήνονται από μια ολόκληρη μαφία προς Δόξα Θεού και Ωφέλεια των ανθρώπων.
Σύμφωνα λοιπόν με τον καθηγητή π. Γεώργιο Μεταλληνό τα σχέδια αυτά του Καποδίστρια εντάσσονταν στο πλαίσιο της «Ρωμαίικης πολιτικής  του ικανότατου στην τέχνη της διπλωματίας Κυβερνήτη»(βλ. Βιβλίο Ελληνισμός Μετέωρος σελ. 126). Ο π. Γεώργιος για να καταλήξει σε αυτήν την επαινετική για τον Καποδίστρια θέση μας έχει δώσει αμέσως πιο πριν και την Σημαντική ιστορική πληροφορία. Τη μεγάλη βόμβα που ίσως φανερώνει πολλά. Γράφει
συγκεκριμένα στο ίδιο βιβλίο : «Ο Καποδίστριας στα 1828, βλέποντας τις διαθέσεις της Ρωσίας είχε προτείνει σχέδιο δημιουργίας Βαλκανικής Ομοσπονδίας πέντε αυτόνομων κρατών (Δακίας – Σερβίας – Μακεδονίας, Ηπείρου και Ελλάδος) και την μετατροπή της Κωνσταντινουπόλεως σε ελεύθερη πόλη (βιβλ. Ελληνισμός Μετέωρος σελ. 126 και M.S Anderson, The Eastern Question, London 1966, σ. 71). Να σημειωθεί , ότι ο Ιωάννης Μακρυγιάννης «αγνός πατριώτης» ήταν αντίθετος με της πολιτικές του Καποδίστρια τονίζοντας ότι «Δέχθηκαν οι Ευρωπαίοι την κάθοδο του Καποδίστρια στην Ελλάδα, όταν πείσθηκαν ότι συμβαδίζει με την πολιτική τους. Καθώς κι ο Κυβερνήτης μας προσπάθαγε δι’ αυτό και τότε έγινε Κυβερνήτης της Ελλάδος» (Ελληνισμός Μετέωρος σελ. 125, 126).
Όπως βλέπουμε ο Καποδίστριας ήθελε να εξισορροπεί μεταξύ των Μεγάλων Δυνάμεων (Ευρωπαϊκών και Ρωσίας) ΧΑΝΟΝΤΑΣ επί της Ουσίας το παιχνίδι υποτασσόμενος στις θελήσεις τους, Χάνοντας και τη ζωή του ως θύμα των αντιπαραθέσεων τους (Οι Άγγλοι και τα όργανά τους ήδη τον κατηγορούσαν για «αυταρχισμό» στη διακυβέρνηση ενώ αυτοί ήθελαν «δημοκρατικότητα».) . Βλέπουμε επίσης γιατί η Ελλάδα από τη μια σκλαβιά πέρασε στην άλλη που εξακολουθεί μέχρι σήμερα. Και βλέπουμε τέλος ότι ο (διπρόσωπος) Σιωνισμός έχει δείξει τις σκέψεις και τα σχέδιά του. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η «ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ» από αυτούς Διάλυση της Τουρκίας (Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τότε. Βλέπε Σημείωση 2) η οποία σε συνδυασμό με την «Αναταραχή» στα Βαλκάνια και τη Χειραγώγηση της Ελλάδας από αυτούς, ΘΕΛΟΥΝ να επιφέρει την κατάσταση που σχεδιάζουν. Και αυτή περιλαμβάνει Αυτονόμηση περιοχών –όπως η Μακεδονία και η Θράκη- και αλλαγές συνόρων τα οποία μέσα από μακρόσυρτες διαδικασίες σχεδιάζεται να διαμορφωθούν όπως αυτοί επιθυμούν. (Βλέπε Σημείωση 1) Αναρωτιόμαστε, ποια είναι η τελική Διαμόρφωση που επιθυμούν και πως θα λέγεται;;;
Στο πρόσωπο του Ιωάννη Καποδίστρια, ενός ανθρώπου με αρετές και με πνεύμα αυτοθυσίας σκιαγραφείται μια κατάσταση η οποία έχεις ως εξής: Ακόμη και Άνθρωποι με τις δεδομένες αρετές και με τα καλά του Καποδίστρια ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ στα σχέδια του Σιωνισμού ο οποίος είναι διπρόσωπος και ελέγχει πολλές πλευρές, ώστε να ΞΕΓΕΛΑΝΕ τον κόσμο , τους Έλληνες εν προκειμένω, με τα όποια «τυράκια – δωράκια» τους. Κατά βάθος όμως οι ίδιοι και οι Αρετές τους είναι ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ στο Άρμα των Σιωνιστικών Σχεδίων που προωθούνται ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΤΟΥΣ και του πολυποίκιλου ελέγχου που ασκούν, ΕΜΕΣΣΑ ή Άμεσσα. Τελεία και Πάυλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι απηυδισμένος ο Μακρυγιάννης από τον έλεγχο που ασκούνταν από τους Ευρωπαίους στο ΜετΕπαναστατικό ΝεοΕλληνικό Κράτος καταλήγει να λέει : “Οτί ο Θεός δεν είπε να τη λευτερώση ακόμα στ’ αληθινά (την πατρίδα). Εβγιαστήκαμεν και την πήραμεν εις τον λαιμό μας. Κάλλιο να καθόμαστε με εκείνον τον βασιλέα (εννοεί τον Σουλτάνο) και είχαμε και την τιμή μας και βαστούσαμε και την θρησκεία μας, κι’ όχι τοιούτως, όπου καταντήσαμεν. Σιχάθηκα τέτοια λευτεριά. (βιβλ. Ελληνισμός Μετέωρος σελ. 126)
Κάνουμε το χρέος μας και προειδοποιούμε, Η Ελλάδα και κυρίως οι Πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί στους οποίους «ΑΓΙΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ» ΑΚΡΙΤΑ εδώ και δεκαετίες ένας, κατά τα άλλα σεβαστός άνθρωπος, κινδυνεύουν να μην αντιληφθούν την ΠΑΓΙΔΑ που στήνεται , με το να Τυφλωθούν από τους «αναμενόμενους ηγέτες» οι οποίοι μάλιστα φημολογείται / «προφητεύεται» ότι θα έχουν το ίδιο όνομα με τον Καποδίστρια (τυχαίο ή όχι ας κάνει ο καθένας την έρευνά του και ας βγάλει τα συμπεράσματα του ) και κυρίως τα ίδια ηγετικά χαρακτηριστικά.
Κάνουμε το χρέος μας και προειδοποιούμε. Τα Σχέδια τους είναι Διπρόσωπα. ΑΛΛΟ θέλουν να πετύχουν τελικά και ΑΛΛΟΥ μας πάνε αρχικά , μέχρι να φέρουν το Τυράκι που θέλουν να «χάψουμε».
Τέλος Αντιλαμβανόμενοι την ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ τους πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή και να εκφράσουμε κάποιες εύλογες απορίες:
  • “Ήταν Ρωμαίικη Διπλωματία το να απεμπολήσεις την αξίωση για κάτι που σου ανήκει Ιστορικά και Αποκλειστικά;;; Ή ήταν υποταγή στα Σχέδια του Σιωνισμού που εκφράζει τα ίδια;;;
  • Και στο παρόν, Για να γίνει «Ρωμαίικο» πρέπει να γίνει Προδοσία της Μακεδονίας που είναι εξ ορισμού ΜΟΝΟ Ελληνική;;; Από πού κι ως που;;;;; Που σκοπεύουν να οδηγήσουν τα πράγματα Αμερικάνοι και Ρώσοι Σιωνιστές μέσα από μακρόσυρτες Διαδικασίες;;;
  • Το Ρωμαίικο που έχει πίσω του τα σχέδια και θελήματα των Σιωνιστών είναι ή δεν είναι Ψευτορωμαίικο;;;”

Ευχή μας, Μέσα από τη Μετάνοια του Λαού να γίνει ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

————————————————————————————————————————

-Σημείωση 1: Δ. Κιτσίκης: «Κοιτάξτε, η Ελλάδα θα..Ήδη Υπάρχει ένα Σχέδιο το οποίον είναι επί χάρτου Και ΔΕΝ Μιλάμε Καθόλου για Φιλολογία… Η Ελλάδα θα Διαμελιστεί Ως Εξής: Η Κρήτη Ανεξάρτητη, Δεύτερον Η Θράκη, Δυτική και Ανατολική Θράκη θα Γίνει Ανεξάρτητη είδους Κόσοβο… Τρίτον, Η Μεγάλη Μακεδονία. Τα Σκόπια, η Ελληνική Μακεδονία και η «Βουλγαρική» Μακεδονία θα φτιάξουν ένα Κράτος με Πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Θα είναι Ανεξάρτητο Κράτος. Μετά η Μεγάλη Αλβανία η οποία θα συμπεριλάβει την Αλβανία τη Σημερινή, το Κόσοβο.. -Δημοσιογράφος: Άρα λέτε ο Στόχος τους είναι να ελεγχθεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ΝοτιοΑνατολικής Μεσογείου, είτε έχει κοιτάσματα, είτε έχει ενεργειακούς δρόμους , είτε έχει γεωστρατηγικούς δρόμους προκειμένου να μπορούν να βάζουν αυτοί τα πιόνια πάνω στη Σκακιέρα…» – Κιτσίκης: «Ακριβώς.. Όταν έχεις ένα μικρό ανεξάρτητο κράτος δεν έχει καμιά δύναμη..Αν η Κρήτη γίνει Ανεξάρτητη δεν έχει καμία δύναμη… Θα είναι τελείως το πιόνι μιας Μεγάλης Δυνάμεως.. Όσο πιο μικρός είσαι τόσο λιγότερο ισχύ έχεις… Επειδή η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ στο Σχέδιο ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ, Η Τουρκία ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ, θα γίνει Ένα ΠΑΖΛ από ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ , Από ΜΙΚΡΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ, τα Οποία θα Ελέγχονται από την Αμερική. Αυτό ΘΕΛΕΙ η Αμερική.
(Απομαγνητοφώνηση από το βίντεο youtube με τίτλο «Ο Διαμελισμός της Ελλάδας στα σχέδια της Νέας Τάξης…» του καναλιού Hellenic Frenzyness δημοσιευμένο στις 15/12/2015 όπου φιλοξενούνται οι παρακάτω δηλώσεις στην εκπομπή «Αντιθέσεις 25/10/2013» του δημοσιογράφου Γιώργου Σαχίνη -Κανάλι ΚρήτηTV , του Διεθνούς Φήμης Έλληνα *Καθηγητή Ιστορικού / Διεθνολόγου στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας στον Καναδά )
-Σημείωση 2: Γράφονται Επίσης τα εξής στο βιβλίο «Ο Κυβερνήτης Iωάννης Καποδίστριας, Κριτικές Προσεγγίσεις και Επιβεβαιώσεις» που περιλαμβάνει την εισήγηση του  Δρος. Ανδρέα Κούκου, Καθηγητή Νεότερης Ιστορίας Ελεύθερου Πανεπιστημίου «Αδαμάντιος Κοραής» (Χίος)  

«Στη Ρωσία ήδη άρχισαν να συζητούν το ενδεχόμενο της οριστικής διάλυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αμέσως μετά την Ναυμαχία του Ναυαρίνου, αλλά ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Ρωσοτουρκικού πολέμου, διατυπώθηκαν διάφορα σχέδια διανομής των εδαφών της Ευρωπαϊκής Τουρκίας, χωρίς όμως να ξεφύγουν από τις παρασκηνιακές συζητήσεις. Κατά τα μέσα του 1829, ο τσάρος, θέλοντας να ακούσει τη γνώμη των ειδικών για το θέμα αυτό, συγκάλεσε σύσκεψη στην Αγία Πετρούπολη, στην οποία συμμετείχαν ο κόμης Κοτσουμπέυ, ο κόμης Τολστόι, ο πρίγκιπας Α.Γκάλιτσιν, ο κόμης Νέσελροντ, ο κόμης Τσερνίτσεφ και ο Δ.Ντασκόφ, ο οποίος ήταν ειδικός σε θέματα που αφορούσαν την οθωμανική αυτοκρατορία. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναφέρθηκε και ένα υπόμνημα, που είχα υποβάλλει στον Νέσελροντ ο Καποδίστριας αμέσως μετά την έναρξη του πολέμου.
Σύμφωνα με το σχέδιο του Καποδίστρια, στο χώρο των οθωμανικών εδαφών της Βαλκανικής θα δημιουργούνταν πέντε κρατίδια «δεύτερης τάξεως»:
  1. Το Δουκάτο ή Βασίλειο της Δακίας, που θα περιελάμβανε τη Μολδοβλαχία με πληθυσμό 1.500.000 κατοίκους.
  2. Το Βασίλειο της Σερβίας, που θα  περιελάμβανε τη Σερβία, τη Βοσνία και τη Βουλγαρία με πληθυσμό 1.000.000 κατοίκους.
  3. Το Βασίλειο της Μακεδονίας, που θα απαρτιζόταν από τη Μακεδονία και τη Θράκη, θα συμπεριελάμβανε και τα νησιά Σάμο, Ίμβρο και Σαμοθράκη.
  4. Το Βασίλειο της Ηπείρου, που θα απαρτιζόταν από την Ήπειρο και την Αλβανία, και
  5. Την Ελληνική Πολιτεία, που θα περιελάμβανε το υπόλοιπο των εδαφών της Βαλκανικής χερσονήσου και τα νησιά του Αιγαίου πελάγους.
Τα πέντε αυτά κράτη θα αποτελούσαν μορφή Συνομοσπονδίας και θα εκπροσωπούνταν με αντιπροσώπους τους στην Κωνσταντινούπολη, η οποία, μαζί με τη γύρω περιοχή, θα ανακηρυσσόταν ελεύθερη πόλη.
Η ίδρυση της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας, ισχυριζόταν ο Καποδίστριας, θα έδινε λύση σε ορισμένα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα της Ευρώπης, όπως ο υπερπληθυσμός και η επεκτατική πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων (…)«Ωστόσο, η επιτροπή αποφάνθηκε ότι θα ήταν ασύμφορος για τη Ρωσία ο κατακερματισμός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, εφόσον δεν θα μπορούσε πάντα να διατηρεί τον έλεγχο των κρατών που θα έπαιρναν τη θέση της..»

Υ.Γ Μετά από περισσότερη έρευνα για να είμαστε δίκαιοι βρίσκουμε ότι ο Καποδίστριας έλεγε ΚΑΙ τα εξής: «Τα πραγματικά σύνορα της Ελλάδος ήταν εκείνα που περιέγραψε ο Έλληνας γεωγράφος Στράβων: Από την Πελοπόννησο ως τη Μακεδονία και την Ήπειρο, ως τους Αγίους Σαράντα, από τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου πελάγους ως και τη Μικρά Ασία. Αυτά ήταν τα ιστορικά και φυσικά σύνορα της Ελλάδος, τα οποία οι Έλληνες είχαν ιερό χρέος να διεκδικήσουν»

Όμως πρότεινε και αυτά που περιγράφουμε στο κείμενό μας. Δηλαδή Φάσκει και Αντιφάσκει. Εν τέλει δεν αλλοιώνεται καθόλου η διαπίστωσή μας ότι δυστυχώς και ο Καποδίστριας ήταν όμηρος στις τότε Σιωνιστικές πολιτικές και Συμφέροντα το οποίο σημαίνει ότι όποια προσπάθεια και αν γινόταν πολύ απλά δεν θα επέφερε Ευλογία απότον Θεό καθότι θα είχε Σιωνιστικό έλεγχο από πίσω της. Αυτά δεν μειώνουν την αυτοθυσία του ανδρός αλλά καταδεικνύουν τις παγίδες των ξενων στην Ελλάδα και τη διπροσωπεία που υπήρχε από τότε.


(Αναθεώρηση 22/3/19 από tharsomen.wordpress.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)