Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Μακρόν: Ενα κάθαρμα που του αξίζει κρεμάλα.....


Γράφει ο  mitsos175


Εύχομαι οι Γάλλοι να κρεμάσουν ανάποδα το σκουλήκι το Μακρόν, όπως ακριβώς έκαναν οι Ιταλοί με το φασίστα δικτάτορα Μουσολίνι.
Το παλιοτόμαρο ειρωνεύτηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δέχτηκε ύπουλη, δολοφονική επίθεση από τους πραιτοριανούς φονιάδες του και νοσηλεύεται σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση χτυπημένη στο κεφάλι.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι μπάτσοι και οι άτιμοι δικαστές στήνουν σκηνικό "ζαρντινιέρας""Χτύπησε μόνη της"!

Και βγήκε ο ανθρωποφάγος Πρόεδρος της Γαλλίας να γελάσει με το θύμα. Αν
ήταν ταρίφας στην Ελλάδα, θα τον εχαν διώξει, αλλά το κάθαρμα που ακούσει στο όνομα Μαρκόν είναι Πρόεδροςτης Γαλλίας. Άλλες ιδιότητες του
είναι πλούσιοςσαδιστήςφασίστας και στυγνός εγκληματίας.

"Οι αδύναμοι δεν πρέπει να μιλάνε, αλλιώς θα φάνε το κεφάλι τους". Αυτό ήταν το νόημα των λόγων του δήθεν αντιπάλου της ακροδεξιάς Λεπέν! Μπράβο ρε! Τον βγάλατε το "δημοκράτη".
Εκείνοι που σίγουρα έγιναν σοφότεροι, είναι οι Γάλλοι ψηφοφόροι. Όταν δίνεις σε ένα κτήνος στην εξουσία, η κτηνωδία γίνεται νόμος, καθημερινότητα. Αυτό το παλιοτόμαρο έτσι ήταν πάντα.
Τα ΜΜΕ του έβαλαν το φωτοστέφανο του αγίου. Και πολλοί τσίμπησαν.
Όχι όλοι, ούτε καν η πλειοψηφία αφού το κάθαρμα πήρε λιγότερο από το 1/5 των ψήφων. Όμως και αυτό το μικρό ποσοστό ήταν υπεραρκετό για νακαταπιέζει, να εκμεταλλεύεται και να τρομοκρατεί έναν ολόκληρο λαό.

Αντί άλλων σχολίων προτείνω να δούμε ένα βίντεο για την Βενεζουέλα, αφού εκεί είναι ο "δικτάτορας".



lalipouli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)