Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ν.Ηλιόπουλος-ΣΥΡΙΖΑ: «Δώστε δικαίωμα ψήφου σε όλους τους μετανάστες»!

 Ν.Ηλιόπουλος-ΣΥΡΙΖΑ: «Δώστε δικαίωμα ψήφου σε όλους τους μετανάστες»! Απροκάλυπτα πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν δικαίωμα ψήφου να έχουν οι παράνομοι μετανάστες και οι προσφυγές οι οποίοι βρίσκονται φυσικά προσωρινά στη χώρα.

Την στιγμή που δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού, το δίνουν σε αυτούς που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα.

Η κυνική ομολογία ήρθε από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, Ν. Ηλιόπουλο.


Τι δήλωσε:

Να έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές οι μετανάστες και πρόσφυγες ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών και υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος.

Το στέλεχος της κυβέρνησης ακολουθώντας πιστά την γραμμή της πολιτισμικής αλλοίωσης έκανε τις δηλώσεις αυτές στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης με τους συνυποψηφίους του Μπακογιάννη και Γερουλάνο αλλά όπως δείχνουν τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες ή και τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές για να μπορέσει να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό. Υπομονή να έχει πάντως πάνω από όλα.

Πάλι καλά που δεν δήλωσε να έχουν δικαίωμα ψήφου και οι κάτοικοι του Καράκας, της Ισλαμαμπάντ, της Καμπούλ, της Βαγδάτης κτλ. μέσω των ελληνικών προξενείων εκεί.
Ενσωματωμένο βίντεο

Δεν θέλουν να μπορούν να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού, αλλά θέλουν να δώσουν σε όλους τους μετανάστες δικαίωμα ψήφου.
Ηλιόπουλος : Να ψηφίζουν οι μετανάστες στις δημοτικές εκλογές

pronews.gr

1 σχόλιο:

  1. Είναι Απατεωνες .
    Για ποιο λόγο δεν δίνουν δικαίωμα ψήφου στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ;

    Η κάθε κυβέρνηση χειρίζεται και θέματα ΕΘΝΙΚΑ και σε αυτά τα θέματα έχει συμμετοχή και ο Έλληνας μετανάστης .

    Η Ελλάδα είναι πατρίδα όλων των απανταχού Ελλήνων και Ποτέ των λαθροεισβολεων που έχουν κατακλύσει τη Χώρα μας .

    Πολύ φοβάμαι ότι ΟΛΟ το πολιτικό μας σύστημα είναι 100% διαβρωμενο και έτσι θα παραμείνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)