Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

12.000 νέοι αναχώρησαν από την Ελλάδα από τον Δεκέμβριο 2018 μέχρι σήμερα Φεβρουάριο 2019.

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 666 22.02.2019

Ανακοινώθηκε στο Ξενοδοχείο ΑΚΑΛΗ στα Χανιά 9 η ώρα το βράδυ 21.02.2019
Πετούν οι νέοι μας σας κοπάδι από πουλιά που μεταναστεύουν σε καλύτερα κλίματα.
Η ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗ των Ελλήνων που υλοποιούν οι 300 της Ελληνικής Βουλής με εντολές και υποταγή τους στα ΓαλλοΓερμανικά ΤΡΑΠΕΖΟΤΑΝΚΣ δεν μπορεί να υποτάξει τους νέους ανθρώπους στις επιλογές αυτών, που δεν τους αναγνωρίζουν σαν αφεντικά της ζωής και της ψυχής τους.
Οι 300 άραγε γιατί δεν μας εξηγούν το γιατί δέχονται να εφαρμόζουν τις εντολές των ΓαλλοΓερμανικών ΤΡΑΠΕΖΟΤΑΝΚΣ και το γιατί, ενώ εκλέγονται από τους Έλληνες, υποτάσσονται στις υποδείξεις και στις εφαρμογές των ξένων που αποξηραίνουν και μαραζώνουν την Ελλάδα.
Είναι απαραίτητο αν το κάνουν για το καλό μας, να μας το εξηγήσουν και αν το καταλάβουμε.
Η επιδοματοποίηση και τα φτωχοκομεία απλώνονται σαν χολέρα στην Ελλάδα, με στριγκές δοξαστικές μουσικές, ύμνους και βραβεία, πάρε και συ.
Κάτι μυρίζει ψόφιο και είναι μολυσματικό.
Όσο κι αν ψεκάζουν δακρυγόνα έξω από την βουλή των 300, φαίνεται πως η βούληση των Ελλήνων να υπάρχει η Ελλάδα, θα παραμένει όπως το φύτρο που πετιέται στην ώρα που η φύση διατάζει.
Γνωρίζοντας ότι οι ικανοί είναι μειοψηφία και ότι οι πλειοψηφίες κερδίζουν στις μάχες, μπορούμε να σκεφτούμε πως βρισκόμαστε σε μια ιστορική ατυχία της Ελλάδας.
Ζητούμε από τους ικανούς που βρίσκονται ανάμεσα στους 300, να αναλάβουν το κόστος της διόρθωσης των πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)