Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Fachkräfte begutachten LKW Ladung

AFD MP, GOTTFRIED CURIO ON DENIAL OF ISLAMIFICATION OF GERMANY


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Ο επικίνδυνος εξισλαμισμός της χώρας μας και η χαλαλοποίοιση στης τροφές μας είναι μπροστά σας και ουσιαστικά κανείς δεν λέει μια λέξη»

Εάν όχι για το συμβαλλόμενο μέρος για την καταπολέμηση της Αλβανίας, ο κόσμος ίσως δεν γνωρίζει ότι δεν υπάρχει αφομοίωση μουσουλμάνων μεταναστών στη Γερμανία, ενώ λιγότερο από το 35% των μουσουλμάνων μεταναστών που έφθασαν το 2015 θα απασχολούνται ποτέ και δεν εξαρτάται απόλυτα από την ευημερία. Οι μουσουλμάνοι επιτρέπεται να ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες σε παράλληλες κοινότητες σύμφωνα με τη σαρία, επειδή το Ισλάμ είναι εντελώς ασυμβίβαστο με τις δημοκρατικές αρχές.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQzfuejH7UbucOUQw4H1-OuVNcl-RpvPdsHLLD6i4qmbhmwa1xbOLY_u7fhLxLMcg79bp9OX7vhjBJVhIplswoq18jpkuOp45_Z2zK9kv3B28V_0Qh4ezDPw66rKHF5SGl4Np70nlvdtw/s1600/islamization_of_europe_side_effect_of_liberal_globalization_eng_subs_youtube-1-1.png

Κανείς δεν σταματάει να γευματίζει γερμανικά τρόφιμα. Κανείς δεν σταματά χιλιάδες μουσουλμάνους από τη συγκέντρωση σε δημόσιους χώρους για μαζικές προσευχές ομάδας με τους ήχους της αραβικής προσευχής να μεταδίδονται με ενισχυτές που ακούγονται σε ολόκληρες γειτονιές. Μέχρι τη στιγμή που ο μέσος Γερμανός καταλάβει ότι μια κατοχική δύναμη έχει αναλάβει τη χώρα του, θα είναι όπως οι Εβραίοι στη Ναζιστική Γερμανία στα τέλη της δεκαετίας του 1930, οι οποίοι έπεισαν ότι «αυτό θα περάσει κι αυτό».

Vlad Tepesblog Muslims chant ‘Adolf Hitler’ and ‘Allahu Akbar’ in Gemany 1


Γερμανία : Ευχαριστούμε την Μέρκελ και τους συνεργάτες της, όπως οι πυροσβέστες  οι φύλακες στους σταθμούς, πρέπει τώρα να μάθουν αυτοάμυνα! Όλο και συχνότερα, οι εργάτες διάσωσης δέχονται επίθεση από τους ειδικευμένους εργάτες της Μέρκελ από τη σφαίρα της πολυμορφίας.


Ενσωματωμένο βίντεο

🆘‼🤔🔪 : Thanks and her henchmen rescue teams such as firefighters or paramedics now also need to learn self-defense! More and more often the rescue workers are attacked by Merkel skilled workers from the realm of diversity! by blocked @OnlineMagazin


Ιταλία: Αυτό συμβαίνει όταν μια ομάδα Tηλεόρασης και ένας δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό σταθμό RAI επισκεπτονται μια ζώνη NO-GO στην Νάπολη

Γερμανία: Καλώς ήλθατε στο Cockaigne της MERKEL! Η μαγεία λέξη για τους παράνομους μετανάστες είναι: «Hey Presto – Εδώ και τώρα» τα χρήματά σας! » Τόσο απλό είναι αυτό

https://pp.userapi.com/c850228/v850228120/eb2ad/0uXlouAR_0A.jpg

Στο όνομα του Αλλάχ, ο Ευσεβής και Ελεήμων!
Σύμφωνα με το Σουράχ 4:34, είναι εντολή του Θεού στο Ισλάμ να νικήσει την ανυπακοή γυναίκα.
Σουρά 4:34: «Οι άντρες στέκονται πάνω από τις γυναίκες επειδή ο Θεός τις τιμά. Και αν φοβάστε ότι οι γυναίκες θα επαναστατήσουν, τότε θα τις προειδοποιήστε, θα τις αποφύγετε στο κρεβάτι του γάμου και θα τις κτυπήσετε!
Γερμανία: – 75 τεκμηριωμένες δολοφονίες τιμής το 2018! – Οι περισσότερες δολοφονίες της τιμής δεν είναι ποτέ γνωστές επειδή είναι συγκαλυμμένες ως ατύχημα ή αυτοκτονία. Μερικές φορές μια γυναίκα αναφέρεται ότι λείπει και η υπόλοιπη οικογένεια παραμένει  ήσυχη.
Όλες σκοτώθηκαν σε δολοφονίες τιμής
Καθημερινά πλέον γίνονται τέτοιοι φόνοι στην Ευρώπη

Μίνα
γεννήθηκε το 1985
δολοφονήθηκε: 3 Ιανουαρίου 2018
Κατοικία: Grünenplan (Κάτω Σαξονία)
Προέλευση: πιθανώς το Αφγανιστάν
Παιδιά: 3 κόρες (4, 7, 9 ετών)
Ο δράστης: ο πρώην φίλος της (σε ηλικία 32 ετών)
Gülesen A.
γεννήθηκε: 1972
Προσπάθεια δολοφονίας: 5 Ιανουαρίου 2018
Κατοικία: Hanau
Προέλευση: Τουρκία
Παιδιά: 3
Ο δράστης: ο χωρισμένος σύζυγός του Aydin A.
Shahad F.
γεννήθηκε το 1999
στραγγαλισμένος: 7 Ιανουαρίου 2018
Κατοικία: Hof (Άνω Φραγκονία)
Προέλευση: Θύμα: Ιράκ.. Παραβάτης: πιθανός Συρία
Παιδιά: 1 γιος (1 έτος). Ο δράστης: ο πρώην φίλος της

Γερμανία: Ο αρχισυντάκτης του εβραϊκού Rundschau γράφει: Οι Εβραίοι στη Γερμανία δεν χτυπιούνται ούτε σκοτώνονται από τα μέλη του AfD. Αλλά από μουσουλμάνους με την υποστήριξη των αριστερών!

Ελλάδα: Οι συνηθισμένες εξεγέρσεις και ταραχές! Η μαζική φιλονικία από τους παράνομους μετανάστες σε στρατόπεδο προσφύγων στο ελληνικό νησί της Λέρου υπήρξε περισσότερος από 20 τραυματίες.


Ενσωματωμένο βίντεο

🆘‼😯🔥 : The usual uprisings and rioting! Mass brawl by illegal migrants in a refugee camp on the Greek island of Leros, there were more than 20 injured. by blocked @OnlineMagazin

Κίνα: Η συνηθισμένη συμπεριφορά και εμφάνιση των μουσουλμάνων . Οι κινεζικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν πολλά να κάνουν.


Το πανεπιστήμιο της Βρετανίας  έδιωξε μαθητή, τον Sebastian Walsh, 19 ετών, γιατί διαμαρτυρήθηκε  για τον «εξισλαμισμό» και για σφαγή halal ως «βάρβαρη» και «απάνθρωπη».

https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article14036144.ece/ALTERNATES/s1200b/0_PAY-Halal_Row_4_TRIANGLENEWS.jpg

Ο 19χρονος Σεμπάστιαν Γουάλς, ο οποίος παραπονεύτηκε στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS), ότι  δεν πρέπει να είναι ελεύθερη στους παράνομους μετανάστες και εκφράζει τη θλίψη του για το «ισλαμισμό» της Βρετανίας και τη σφαγή του halal,  για αυτόν τον λογο έχει διωχτεί από το Πανεπιστήμιο University of Central Lancashire.
Ο κ. Walsh, μέλος του UKIP, δήλωσε: «Η ελευθερία του λόγου είναι ανθρώπινο δικαίωμα και είμαι αποφασισμένος να πολεμίσω  για αυτό. «Θα αγωνιστώ με την απόφαση του πανεπιστημίου για να βεβαιωθώ ότι οι άλλοι δεν τιμωρούνται για τις απόψεις τους στο μέλλον». Ο κλάδος του UKIP του Πρέστον έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει τον φοιτητή και έχει γράψει στο πανεπιστήμιο για να εκφράσει τις ανησυχίες του για την απόφαση.
Η κοινωνία μας σήμερα:
Ηλικιωμένη κυρία είναι παγιδευμένη ανάμεσα στις πόρτες του μετρό, κανείς δεν νοιάζεται, κανείς δεν την βοηθά!  Σε  τι κοινωνία ζούμε !
Ορίστε πώς κλείνουν με το έτσι θέλω τα μαγαζιά των μουσουλμάνων
Κασμίρ: Ινδια Άνδρες Χίντου αποφάσισαν αυθόρμητα να κλείσουν τα καταστήματα μουσουλμάνων.

Μαθήματα Ισλάμ υποχρεωτικά πλέον στην Γερμανία

https://pp.userapi.com/c850016/v850016059/137a01/xS3X_Dw0nzo.jpg

Politik direkt | Islamunterricht – Eine junge Lehrerin bricht Tabus in Deutschland


Λαθρο Σύριος έφερε και τους 31 συγγενείς του από την Συρία στην Γερμανία. Ζημιά για το κράτος της Γερμανίας  είναι περίπου 700.000 ευρώ  αναφέρει ο Rene Springer από το AfD:  καλωσορίστε και άλλους λαθρο στην Ευρώπη το ίδιο μοντέλο θα γίνεται και εδώ στην Ελλάδα. Πρώτα θα εγκατασταθούν και μετά θα φέρνουν όλο το σοι τους.
Rene Springer AfD: Syrer hat 31 Verwandte nachgeholt – Kosten 700 000 €


https://pp.userapi.com/c849032/v849032760/1376d8/NyGxTrktoDY.jpg

https://pp.userapi.com/c846219/v846219760/1b2eab/G9iaeBdCoWg.jpg

«Το Ισλάμ έχει εξαπλωθεί με το σπαθί
Αυτό γίνεται και τώρα μας το επιβάλουν με τας βίας. Στην Γερμανία , αστυνομικοί δεν θέλουν να γίνονται πλέον  οι Γερμανοί, αυτό σημαίνει όταν θα φοράνε αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας τις στολές , θα επιβάλλουν τους δικούς τους νομούς, ομοφυλόφιλοι θα τρώνε το ξύλο της ζωής τους.
Όχι σεμνό ντύσιμο των γυναικών θα τιμωρείται από την μπούρκα αστυνομία που θα είναι μουσουλμάνες ντυμένες με γερμανική στολή αστυνομίας. Σαρία αστυνομία σε κάθε  γωνία.
Ήδη από αυτά που αναφέρονται έχουν γίνει σε πολλές πόλεις της Ευρώπης. Θα γεμίσουμε με ιμάμηδες και βουλευτές που θα  νομιμοποιήσουν την παιδεραστία  την οποία πολλοί από το κόμμα των πράσινων έχουν γράψει και νόμο και θέλουν να τον περάσουν στην  γερμανική βουλή.

«Der Islam hat sich mit dem Schwert ausgebreitet» – Laila Mirzo


Και τα κίτρινα γιλέκα παρακαλώ έτσι από εδώ και πέρα

https://pp.userapi.com/c849524/v849524134/136fb0/AlE5QdsAJiE.jpg

https://pp.userapi.com/c845322/v845322673/1a9dde/eWVxVuHAbkA.jpg

Οι Γερμανοί δεν κάνουν πλέον παιδιά λέει αυτός ο κύριος στο βίντεο γιατί γεμίσαμε λεσβίες και ομοφυλόφιλους δείτε μόνο στην βουλή της Γερμανίας όλο λεσβίες και ομοφυλόφιλοι.

Die Lesbe Merkel


Το κόμμα Ricarda  φεμινίστριες και λεσβίες βγήκαμε στους δρόμους για να πολεμήσουμε την άκρα δεξιά ..

Ricarda für das bundesweite Netzwerk «LESBEN gegen RECHTS»


Αυτό είναι Γερμανία! Μια νεαρή γυναίκα βλέπει έναν άστεγο άντρα στο έδαφος σε έναν πεζόδρομο, πηγαίνει να του αγοράσει ένα λουκάνικο. Λίγα μέτρα μακριά βρίσκονται οι αριστεροί ακτιβιστές, με μια στάση, και θέλουν να πολεμήσουν την πείνα στον κόσμο.


Ενσωματωμένο βίντεο

🆘‼🤔😠 That is ! A young woman sees a homeless man on the ground in a pedestrian precinct, she goes off to buy him a sausage. A few meters away are left-wing activists, with a stand, and they want to fight hunger in the world! Idiots! by blocked @OnlineMagazin


https://pp.userapi.com/c844418/v844418807/199956/h3kVYxCZXIQ.jpg

https://pp.userapi.com/c850024/v850024946/1377c7/z8skhWWxTmQ.jpg

https://pp.userapi.com/c849216/v849216611/400c1/kpR5hg3kyx0.jpg

https://pp.userapi.com/c850632/v850632371/c3c51/muuhx6tzaOk.jpg


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)