Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Έλληνες Ομογενείς της Αμερικής: «Ανεπιθύμητοι στη Νέα Υόρκη για την 25η Μαρτίου οι βουλευτές που πούλησαν τη Μακεδονία»

Ανεπιθύμητοι στη Νέα Υόρκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου οι Έλληνες βουλευτές σύμφωνα με απόφαση της  οργανωτικής επιτροπής.  
Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν  με  τη μεγαλειώδη παρέλαση του Ελληνισμού στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης προς τιμήν της 198ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας και σε αυτή την παρέλαση δεν πρόκειται να προσκληθεί κανένας Έλληνας βουλευτής!

Η φετινή Παρέλαση θα είναι αφιερωμένη στην 100η επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων με συνθήματα και για τα εθνικά θέματα της Μακεδονίας, της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των Τελεταρχών και σύμφωνα με πληροφορίες θα πρόκειται για επιλογές που θα κάνουν πάταγο.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης Πέτρος Γαλάτουλας ανακοίνωσε πως φέτος για πρώτη φορά αποφασίστηκε ομόφωνα να μην σταλεί η οποιαδήποτε πρόσκληση προς τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
καθώς η ψήφιση της συμφωνίας στις Πρέσπες  έχει εξοργίσει την πλειοψηφία της ομογένειας.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο crashonline, ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και νύν αντιπρόεδρος της Οργάνωσης Πέτρος Γαλάτουλας τόνισε:

«Για εμάς τους ομογενείς αποτελεί μία μαύρη σελίδα στην ιστορία η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αποφασίσαμε ομόφωνα, η μεγαλύτερη παρέλαση του Ελληνισμού, να γίνει χωρίς την παρουσία μελών της Κυβέρνησης αλλά και γενικότερα χωρίς Βουλευτές.

Είναι μία απόφαση που στέλνει και ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ομογένεια που πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις ενάντια της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι σφόδρα δυσαρεστημένη με τον τρόπο που αγνοείται ο Ελληνικός λαός στα εθνικά μας θέματα.

Είμαστε στην διαδικασία λήψης και άλλων αποφάσεων καθώς η στάση μας απέναντι στην Ελληνική πολιτική σκηνή αναμένεται να σκληρύνει ακόμη περισσότερο».
Την απόφαση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, επικροτεί και η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ.

Τέλος όπως έγινε γνωστό και φέτος οι άνδρες της Προεδρικής Φρουράς θα καθηλώσουν τους θεατές στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Η ημερομηνία της παρέλασης ορίστηκε για τις 14 Απριλίου.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΝ'ΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ '21 - "ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ" - (Οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου - ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 10 ΜΕ 11)
    ΒΙΝΤΕΟ:
    https://www.youtube.com/watch?v=bY7goxVd6r0

    2.000 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ !
    ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ !
    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821,
    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
    ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ"
    ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

    Ό,τι υπέγραψε στο συμβόλαιο ο Θεός το τηρεί… εμείς κάπου χάσαμε την μπάλα κι έχουμε απαίτηση από τον Θεό να τηρήσει το συμβόλαιο, χωρίς όμως εμείς να τηρούμε ούτε μία πρόταση από αυτό!

    ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 10 ΜΕ 11:
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 10 ΜΕ 11 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)