Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Χιόνισε στο Λας Βέγκας για πρώτη φορά από το 1937! Για ποια υπερθέρμανση μιλάνε;

Ποια υπερθέρμανση του πλανήτη; Όλα δείχνουν το αντίθετο την στιγμή που στο Λας Βέγκας είχε να χιονίσει 82 ολόκληρα χρόνια.
Στα λευκά ντύθηκε το Λας Βέγκας για πρώτη φορά από το 1937. Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ, την Πέμπτη έπεσαν 2,5 εκατοστά χιονιού, στον διεθνή αερολιμένα McCarran. Οι δρόμοι καλύφθηκαν από ένα στρώμα χιονιού, δημιουργώντας πρωτοφανείς εικόνες.
Η αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σημειώνει ότι το χιόνι που έπεσε την Τετάρτη στην περιοχή, ήταν το πρώτο μετρήσιμο χιόνι από τότε που ξεκίνησε η
καταγραφή και αρχειοθέτηση, και ήταν 1,3 εκατοστά.
εντυπωσιασμένοι κάτοικοι και επισκέπτες του Λας Βέγκας, απαθανάτισαν το σπάνιο φαινόμενο και ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το χιόνι μπορεί να φθάσει και τις 3 ίντσες (7,62 εκ.) στα δυτικά και τα νότια προάστια της πόλης, μέχρι την Παρασκευή το πρωί, αλλά ενδέχεται να το λιώσει η βροχή που αναμένεται να πέσει.

hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)