Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Οχι βρωμιά στην παρέλασή μας.


Σᾶς γνωστοποιῶ μήνυμα, πού ἔλαβα ἀπό Ἑλληνικῆς καταγωγῆς δημοσιογράφο τῆς Ν. Ὑόρκης.

ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συνέλληνες, αγαπητοί πατριώτες. 

Μια συντροφιά από εμάς, εδώ στην Νέα Υόρκη, φτιάξαμε μια ομάδα με σκοπό, τίμια και ειρηνικά, να αγωνιστούμε για να μην δεχτούμε κανέναν Έλληνα πολιτικό να παραυρεθεί εδώ, στην παρέλαση που κάνουμε κάθε χρόνο για την εθνική μας γιορτή. Θεωρούμε πλέον μεγάλη ντροπή, αυτοί που πούλησαν την Μακεδονία μας ν΄ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων. Θεωρούμε ντροπή να έχουμε μαζί μας, στη μεγάλή αυτή εθνική μας γιορτή αυτούς που ντροπιάζουν την πατρίδα μας σε όλο τον κόσμο. Θεωρούμε ντροπή να έχουμε για πρωθυπουργό έναν που δέχτηκε παράσημο γιατί πούλησε την πατρίδα του. Παρακαλούμε όλους σας, αν αγαπάτε την πατρίδα μας, να ενώσετε τις φωνές σας μαζί με τις δικές μας. Γράψτε στις σελίδα σας δυο λόγια. Κανένας πολιτικός στην Ομογενειακή παρέλαση της Νέας Υόρκης.

Παρακαλούμε την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και τους υπευθύνους της παρέλασης να κατανοήσουν ότι αυτοί δεν έχουν καμιά θέση στην παρέλασή μας. 

Σας ευχαριστούμε.

Φώτιος Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)