Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΙΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ( ΕΛΛΑΔΑ )

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

Ξέρετε παιδιά μου τι εστί Ουράνιος Πατέρας ; Είναι Ουράνια ευσπλαχνία…. .κλαίει για την κατάντια την δική σας….

Αλλά σύντομα, παγκοσμίως ανθρωπίνως, θα στείλει τόσην συμπαράσταση και θα φτιαχτεί με Νομον Θεού από ανθρώπινο χέρι ……με θέλημα Θεού και βουλησιν ανθρωπινην, ένας ωραίος μικροσκοπικός Παράδεισος στην χώρα αυτήν, όμως με ανθρώπους πια πιστούς ….και ποτέ αχάριστους προς την Θειαν βουλησιν και Θειαν βοήθεια και θα κατακρίνουν δικαίως αυτούς που ηγέτες τους ονόμασαν, είτε στο πνεύμα είτε στην υλην . Αλλά από αλλου, με θαύμα, την βοήθεια θα βρουν

Αυτό παιδιά μου ως δείγμα θελήσεως Θεού θα γίνει και για να έχουν και δείγμα πίστεως, και ενώ είναι άπιστοι, Ο Θεός θα τους αγγαλιαση πιο πολύ για να δώσουν μαθήματα πίστεως προς τους άλλους μετά.

Εσείς λέτε ότι συσσωρεύτηκε αρνητική ενέργεια , Ε! βέβαια, οι αμαρτίες συσσώρευσαν την αρνητική ενέργεια, ενάντια στην αρνησιν, Ε! ποιοι είναι κάτω από την γη ; ποιοι δουλεύουν κάτω από τα πόδια σας ποιοι …σας τραβούν το χαλί και δεν το βλέπετε;

Ποιοι ενώ σας έταξαν, σας τα παίρνουν; αλλά τι σας παίρνουν ; σας παίρνουν την ψυχή σας για να μην πείτε εσείς ‘’ δόξα τω Θεώ ‘’ και ‘’ δόξα Τον Κύριο ‘’ αλλά να πείτε την αντίθετη φράση ……αει στο……….

Σας γνωστοποιώ, σε όλους σας, και σε όλους που θα το πείτε , ότι αυτή είναι η σφραγίδα της άρνησης της ψυχής σας προς Τον Θεό ( το αει στο… ) Με άλογα λόγια, με άρρωστο νου και πάθη ψυχής, αυτό έπαθαν και εκείνοι παιδιά μου , ξαπλωσανε σε άτιμο κρεβάτι και κοιμήθηκαν με την ατιμία και πορνευσαν με την ατιμία, και η ατιμία είναι ΤΟ ΧΡΗΜΑ , γιατί η τιμή αυτή , τιμή δεν έχει.

Που είναι το κρεβάτι αυτό παιδιά μου ; το κρεβάτι αυτό χάθηκε μέσα στην δύνη της αμαρτίας σας

Ας προσέξουν γιατί θα ξεκινήσει το πρώτο σφράγισμα από αυτούς , γι’αυτό Ο Θεός Πατέρας επεμβαίνει πιο νωρίς, για να μην φθασουν ως εκεί.

Τότε Ο Θεός Πατέρας θα δείξει την δικαιοσύνη του δικαιοτέρου, όμως γυμνούς θα βγαλη μπροστά στα μάτια τους, αυτούς που τους κατέστρεψαν , παιδιά μου , εσείς θα τα ακούσετε, εσείς θα τα δείτε , και μεγαλην ευχαριστίαν και δόξαν προς τον Θεον θα εκφράσετε, επίσης και προς Τον Χριστό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)