Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Μετά τον Πειραιά-Θεσσαλονίκη: Ξεπουλάνε 10 λιμάνια. Πρώτα Αλεξανδρούπολη και Καβάλα

Όλα τα κρίσιμα και στρατηγικά για την οικονομία και την ασφάλεια της χώρας λιμάνιατης βγαίνουν στο σφυρί, στο πλαίσιο της γενικής εκποίησης του προτεκτοράτου που λέγεται Ελλάδα.
Μετά την εγκληματική πώληση των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκηςανοίγει ο δρόμος για την εκχώρηση άλλων δέκα λιμανιών (Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας,
Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πάτρας και Ραφήνας) σε ιδιώτες. Το σχετικό νομοσχέδιο έχει εισαχθεί προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Τα πρώτα που θα δοθούν για ξεπούλημα είναι τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας.
Η Ελλάδα θα γίνει η μόνη χώρα στον κόσμο και μάλιστα με μεγάλη θαλάσσιαπαράδοση, η οποία θα έχει παραδώσει όλα τα λιμάνια της, μαζί και τα αεροδρόμια της, σε μια πολύ στρατηγική θαλάσσια περιοχή, σε ξένα πολυεθνικά και σε τρίτα κρατικάσυμφέροντα.

odosdrachmis.gr

1 σχόλιο:

  1. Ξεπουλώντας τα πάντα στην Ελλάδα, είναι καιρός να αναλογιστούμε, γιατί και ποιοί μας απέκλεισαν από τη δυνατότητα να επανέλθουμε στο εθνικό μας νόμισμα και να παλαίψουμε με νύχια και δόντια για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Ποιοί και γιατί αναμασούσαν με τη βοήθεια και των ΜΜΕ, ότι δήθεν "θα πεινούσαμε" δήθεν "θα παγώναμε", δήθεν "δεν θα είχαμε φάρμακα".... (ενώ τώρα που τα χάσαμε όλα, τα έχουμε όλα!!!).Ποιουςς στόχους εξυπηρετούσαν αυτές οι ανοησίες, που μας έριξαν στο γκρεμό,στην τελειωτική καταστροφή;

    Σε αυτήν, που τις διάφορες εκφάνσεις, συνειδητοποιούμε σε καθημερινή βάση.

    Επιτέλους, ας κάνουμε έναν απλό απολογισμό των 9 τελευταίων μνημονιακών ετών, μέσα στα οποία ΟΥΔΕΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ, ενω ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Αν δεν είναι σωστή η διαπίστωση, ας ακούσουμε, επιτέλους, τι κερδίσαμε....... ας πληροφορηθούμε, επιτέλους, τι μπορούμε να αναμένουμε....ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ, ή χειρότερα, την εθνική, δίπλα στην οικονομική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)