Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Επιθέσεις μουσουλμάνων εξτρεμιστών στην Κορινθία: «Θα σας σφάξουμε για κάθε αδελφό μας που πεθαίνει» – Ο Τσίπρας «όπλισε» τη «βόμβα» των μεταναστών

Τη «βόμβα» των παράνομων μεταναστών «όπλισε» η ελληνική κυβέρνηση, διατηρώντας την «προοδευτική» τακτική των ανοικτών συνόρων και μη λαμβάνοντας υπόψιν τους κινδύνους που ενέχουν οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές.

Ανησυχητικά πολλά είναι τα περιστατικά που αριθμούνται και αφορούν επιθέσεις και απειλές από ακραίους μουσουλμάνους σε ελληνικό έδαφος, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια.
Τελευταίο κρούσμα είχαμε στην Κορινθία, και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους, όπου έχει σχηματιστεί ένας πυρήνας Αράβων που δηλώνουν τζιχαντιστές και τρομοκρατούν τους Κούρδους πρόσφυγες.
Πόσο καιρό ακόμα θα χρειαστούν τα εξτρεμιστικά στοιχεία για να απειλήσουν ολόκληρη την εσωτερική ασφάλεια της χώρας;
Σε συνθήκες ακραίας πόλωσης-προς ώρας μόνο σε λεκτικό επίπεδο-συνυπάρχουν εδώ και περισσότερο από ένα μήνα Άραβες και Κούρδοι πρόσφυγες σε ξενοδοχείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.
Περίπου στις 20 του προηγούμενου μήνα οι Κούρδοι ενημέρωσαν τους ομοεθνείς τους στη Αθήνα ότι δέχονται στοχευμένες και συστηματικές απειλές από συγκεκριμένα άτομα (Σύρους που δηλώνουν τζιχαντιστές).
Μάλιστα οι Κούρδοι ανέφεραν ότι οι 3 από τους Αράβες που τους έχουν στοχοποιήσει είχαν μαχαιρώσει άλλους Κούρδους πρόσφυγες σε κέντρο υποδοχής στη Μυτιλήνη!
Οι απειλές είναι πολύ σοβαρές και όπως είναι λογικό έχουν τρομοκρατήσει τον Κουρδικό πληθυσμό του ξενοδοχείου. Η εξτρεμιστική ομάδα των Αράβων, που αριθμεί συνολικά 9 άτομα, απειλεί ότι «για κάθε έναν αδελφό μας που σκοτώνετε εσείς στη Συρία, εμείς θα σφάζουμε έναν από εσάς. Τα αδέλφια μας πίσω στην πατρίδα είναι άγγελοι του Αλλάχ και δεν μπορείτε να τους πειράξετε».
Οι απειλές επεκτείνονται ακόμα και στις γυναίκες τις οποίες η εξτρεμιστική ομάδα τις καλεί να φορούν μαντίλα αλλά οι ίδιες αρνούνται. Ακόμα και τα παιδιά τους ενόχλησαν επειδή πετούσαν ψίχουλα ψωμιού στο πάτωμα.
Για τη ζοφερή αυτή κατάσταση οι Κούρδοι της Αθήνας ενημέρωσαν άμεσα και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης αλλά και το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Με τη σειρά του το Υπουργείο έκανε επίσημη αναφορά στην ΕΛΑΣ και περιμένει από την ελληνική αστυνομία να λάβει δράση.
Στους αστυνομικούς επίσης διαβιβάστηκε αρμοδίως και κατάλογος με τα ονόματα των 9 εξτρεμιστών που δημιουργούν το πρόβλημα και θέλουν να τρομοκρατούν τους υπόλοιπους, κυρίως τους Κούρδους.
Στόχος του Υπουργείου είναι οι 9 να απομακρυνθούν και να διασκορπιστούν σε άλλα κέντρα φιλοξενίας ανά την Ελλάδα έτσι ώστε να μην νιώθουν ισχυροί και να πάψουν να δημιουργούν προβλήματα. Είχε άλλωστε παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο και σε άλλο ξενοδοχείο στη Λακωνία και αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής η ΕΛΑΣ; Σχεδόν τίποτα, σύμφωνες με κάποιες πηγές που επικαλείται το News 24/7. Ουσιαστικά δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεσηΜε όποιους κινδύνους συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των ανθρώπων στην Κόρινθο.
Υπάρχουν όμως παράλληλα και άλλες πηγές που υποστηρίζουν ότι η ΕΛΑΣ έχει βούληση να δράσει αλλά δεν έχει λάβει συγκεκριμένες εντολές από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Μύλος, κοντολογίς. Και μπαλάκι ευθυνών για ακόμη μία φορά.
Για το ζήτημα πάντως, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, έχει λάβει γνώση ακόμα και ηΑντιτρομοκρατική Υπηρεσία, χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα.

dekeleianews.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)