Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ανάλυση «ΣΕΙΣΜΟΣ»: Πώς οι «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» οδηγούν σε τεράστια οικονομική ΚΡΙΣΗ τη χώρα και την Ε.Ε…


Ο ρυθμός ανάπτυξης της Γερμανίας φαίνεται ότι θα είναι μειωμένος, σύμφωνα με μια νέα εκτίμηση που μειώνει το προβλεπόμενο ποσοστό του 2019 κατά 44% από 1,8% σε μόλις 1%.
Ο Peter Altmaier, ο Υπουργός Οικονομικών και Ενέργειας, κατηγορεί το BREXIT και το παγκόσμιο εμπόριο, και συγκεκριμένα τις ΗΠΑ για το γεγονός. Όμως στην πραγματικότητα ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της Γερμανίας μειώνεται σταθερά από το 2017, ενώ ο πληθωρισμός αυξάνεται από το χαμηλό 0,39% το 2016 σε ένα προβλεπόμενο 1,78% το 2019.
Με χαμηλά ποσοστά γονιμότητας, χαμηλή προσφορά εργατικού δυναμικού και σύστημα κοινωνικής πρόνοιας που εκτείνεται μέχρι το μέγιστο σημείο στήριξης
ενός ποσοστού ανεργίας 65% για τους πρόσφυγες, η Γερμανία δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα και αντ’ αυτού κατηγορεί ψευδώς εξωτερικούς παράγοντες σε μια απόπειρα απόκρυψης και λογοκρισίας των γεγονότων.
Δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση. Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης θα ρίξουν την αποτυχία τους στις δυνάμεις που αντιστέκονται σε αυτούς, ενώ οι ίδιοι έχουν καταστρέψει τις οικονομίες των χωρών τους παραχωρώντας τες στις πολυεθνικές.
Όταν υπάρχουν χιλιάδες «πρόσφυγες» σε μια χώρα και εξ αυτών το 65% λαμβάνει κοινωνικό επίδομα, για να ζει παρασιτικά μέσω των χρημάτων των Γερμανών, αυτό δείχνει ότι ούτε το BREXIT ούτε τίποτα δεν μπορεί να σβήσει την πραγματικότητα.
Εάν αυτή η ύφεση συνεχιστεί η Ευρώπη θα βιώσει πολύ θλιβερές καταστάσεις και οι χώρες που έχουν μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών (και η Ελλάδα) θα βιώσουν πολύ άσχημες καταστάσεις…

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)