Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ακυρώθηκε η “ξεδιάντροπη” φιέστα της YESEE, με Τσακαλώτο-ΣτουρνάραΗ ΓΣΕΕ κάτω υπό την πίεση των αντιδράσεων και λόγω της κινητοποίησης που εξαγγέλθηκε αναγκάστηκε να ακυρώσει την ημερίδα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ με ομιλητές τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιάννη Στουρνάρα, Κωστή Χατζηδάκη και τον Φίλιππο Σαχινίδη!
Επικαλέστηκε το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο που ορίστηκε για το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιουνίου. Σε δελτίο τύπου της η ΓΣΕΕ δήλωσε πως η ημερίδα θα μετατεθεί χρονικά σε νέα ημερομηνία!
Την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση στο χώρο της ημερίδας είχαν ανακοινώσει η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων, η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα, σωματεία, εργατικές συλλογικότητες κά.

Το δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ αναφέρει:
Λόγω του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου που ορίστηκε για την Τρίτη 13 Ιουνίου και συμπίπτει με την ημερίδα – παρέμβαση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ με θέμα: «Η 2η αξιολόγηση και η προοπτική της οικονομίας», και κατόπιν συμφωνίας του συνόλου των ομιλητών, η πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης μετατίθεται χρονικά και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 pandiera.gr