Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Τελικά έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τους Γερμανούς.


Έρχεται ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Γαλλίας (Μακρόν) και προτείνει ρύθμιση για το χρέος με ρήτρα ανάπτυξης, κάτι που σημαίνει ότι θα έφευγε ο άμεσος βραχνάς για το χρέος και θα έδινε περιθώρια επιβίωσης και ανάπτυξης.

Και επειδή ο Μακρόν έχει τη γενικότερη αποδοχή μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών αυτή τη στιγμή, αλλά και των τραπεζιτών, απλά μια ανοχή από την πλευρά των Γερμανών, θα οδηγούσε με βεβαιότητα στην αποδοχή αυτής της πρότασης.

Όμως οι Γερμανοί απέρριψαν αμέσως αυτή την πρόταση και θέλουν την Ελλάδα σε μνημόνια υποταγής και φουσκωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060 και βλέπουμε.

Με συγχωρείτε, αλλά εδώ δεν πρόκειται περί ενός έθνους φιλικού ή έστω ουδέτερου σε ότι αφορά το ελληνικό έθνος, αλλά πρόκειται απροκάλυπτα για ένα θανάσιμα εχθρικό έθνος, που θέλει την πλήρη εξαφάνισή μας.

Ας λάβουμε τα μέτρα μας, πριν να είναι πολύ αργά.

Πέτρος Χασάπης

2 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες, που ζουν στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια, και ιδίως αρμόδιοι για τις εξελίξεις Έλληνες πολιτικοί, που να πιστεύουν σοβαρά, ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, και επιβάλλουν προγράμματα και μεταρρυθμίσεις για......το καλό μας; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, , καθώς από την αρχή της κρίσης ήταν ηλίου φαεινότερο, ότι οι δανειστές, μέσω πάντοτε των Γερμανών, είχαν ενδιαφέροντα για τη χώρα μας, που υπερέβαιναν κατά πολύ την αποπληρωμή του χρέους. Συνοπτικά, ήθελαν ολόκληρη την Ελλάδα, και για να την έχουν έπρεπε να την υποδουλώσουν.Για αυτό, πως θα μπορούσαμε να ελπίσουμε ότι θα γινόταν δεκτή η πρόταση των Γάλλων για σύνδεση της αποπληρωμής του χρέους με ανάπτυξη;

    Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει, επ' αόριστον, υπό επιτήρηση, να εξαθλιώνεται, και να την απομυζούν.

    Αλλά, τότε, τι συμβαίνει ακριβώς με τους πολιτικούς μας της τελευταίας επταετίας; Θα ήταν προσβλητική για τη νοημοσύνη τους η υπόθεση ότι "πιστεύουν" ότι προγράμματα κλπ, γερμανικής προέλευσης αποβλέπουν στην εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας. Θα ήταν άκρως προσβλητικό!

    ΑΛΛΑ....τότε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη, φυσικά πιστεύουν ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι τους, όχι όμως φίλοι του Ελληνικού λαού. Δώστε έμφαση και προσοχή στις φωτογραφίες των πολιτικών προσώπων της χώρας με τους Γερμανούς πολιτικούς και του ΔΝΤ, δείτε τα χαμόγελα τους και τα αστεία τους και πείτε μας, αυτοί κάνουν διαπραγματεύσεις για το δήθεν χρέος μας με την σοβαρότητα που αρμόζει στις περιστάσεις;
    Η Ελλάδα έγινε προτεκτοράτο της Γερμανίας και η εξαθλίωση μας είναι μέρος αυτής της πολιτικής που εφαρμόζουν οι Γερμανοί μέσω τον κυβερνήσεων μας.
    Έχουμε πόλεμο και Γερμανική κατοχή, με δοσίλογους πολιτικούς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)