Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Βραχιολάκια για τους φυλακισμένους και τώρα για πληρωμές.

Σχόλιο ιστολογίου:
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα πρώτα βραχιολάκια ήταν για τους φυλακισμένους με τα τελευταία που αφορούν τις πληρωμές, για τους φυλακισμένους της τεχνολογίας, με όσους κινδύνους μπορεί να κρύβει....


Πληρωμές με... βραχιολάκι από την Εθνική Τράπεζα



Πληρωμές με... βραχιολάκι από την Εθνική ΤράπεζαΠληρωμές με… βραχιολάκι, εισαγάγει στην ελληνική αγορά η Εθνική Τράπεζα. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων προϊόντων καρτών και επέκτασης σε σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε συνεργασία με τη VISA στην έκδοση ενός καινοτόμου προϊόντος πληρωμών του i-bank payband Visa. 

Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα Visa,  η οποία διατίθεται σε μορφή wearable - βραχιολιού με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.

Το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband Visa, καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέπουν τη χρήση του παντού αντί μετρητών – από το γυμναστήριο, τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία – επιτρέποντας στον κάτοχό του να κάνει τις συναλλαγές του ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται μαζί του το πορτοφόλι, αφού το φορά συνέχεια στο χέρι του. 

Όπως ανέφερε η Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας κ. Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, ”η Εθνική Τράπεζα καινοτομεί για μία ακόμη φορά, προσφέροντας την πρώτη wearable υπηρεσία πληρωμών στην Ελληνική αγορά. Το νέο i-bank payband Visa αποτελεί έναν πρωτοποριακό τρόπο ανέπαφων συναλλαγών, με την πιστοποίηση και την ασφάλεια της Visa. Αξιοποιώντας την τεχνολογία NFC, το i-bank payband Visa επιτρέπει την πραγματοποίηση πληρωμών σε καταστήματα που διαθέτουν τερματικό αποδοχής καρτών (POS) εύκολα, γρήγορα και με την ίδια ασφάλεια που παρέχουν οι κάρτες”. 

"Το i-bank payband Visa σίγουρα θα κάνει την διαφορά” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Visa κ. Νίκος Καμπανόπουλος. "Είναι διαφορετικό, είναι όμορφο, είναι ασφαλές, είναι γρήγορο, είναι εύχρηστο μέσο πληρωμών και αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν για την ελληνική αγορά, το οποίο εκτιμάται ότι θα τύχει ευρείας αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό και ειδικά τους νέους”.

Η παραγωγή του νέου μέσου πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας  έγινε με την υποστήριξη της εταιρίας Inform Λύκος. 

Στο πλαίσιο των ενεργειών προώθησης του νέου προϊόντος i-bank payband Visa, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε μία σημαντική συνεργασία με το Colour Day Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης διοργάνωσης, το i-bank payband Visa διατίθεται δωρεάν και αποτελεί συνοδευτικό του εισιτηρίου εισόδου για τον χώρο της εκδήλωσης. 

Τα paybands μπορούν μετά το πέρας της συναυλίας και με ταυτοποίηση του πελάτη στα καταστήματα της Εθνικής, να αναβαθμιστούν σε prepaid κάρτα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατόχους να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, φορτίζοντας το ποσό που επιθυμούν, μέσω της τεχνολογίας των ανέπαφων συναλλαγών σε πάνω από 80.000 POS στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα οποία αυξάνονται διαρκώς. 

Οι πελάτες της Εθνικής που έχουν ήδη προμηθευτεί το i-bank payband έχουν τη δυνατότητα να το αναβαθμίσουν σε prepaid κάρτα ακόμα και πριν τη συναυλία,  μέσω i-bank Internet Banking, i-bank Mobile banking και i-bank Pay και φυσικά μέσω των καταστημάτων της Εθνικής, ώστε να γνωρίσουν πρώτοι τον κόσμο των wearables και το νέο τρόπο συναλλαγών που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο μέλλον.

Το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε πολλά χρώματα, επιτρέπουν τη χρήση του παντού, από την καθημερινή βόλτα, το γυμναστήριο και τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία! Λειτουργεί ακριβώς σαν πορτοφόλι, χωρίς όμως να χρειάζονται μετρητά, αφού φοριέται συνέχεια στο χέρι. Με ένα απλό πέρασμα από το POS, ο χρόνος αναμονής στο ταμείο μειώνεται στο ελάχιστο.

Το i-bank payband Visa θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας από τις 19 Ιουνίου 2017,  ενώ η φόρτισή  του θα γίνεται και μέσω των εφαρμογών i-bank internet banking, i-bank mobile banking και του i-bank Pay.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)