Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

«Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και όλη η βουλή οδηγούν την χώρα σε μία ακόμη εθνική ήττα και ταπείνωση.Όλες οι κόκκινες γραμμές και οι θεατρινίστικες αντιπολιτευτικές κορώνες έχουν αποκαλυφτεί.
Έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπεύθυνοι για το κατάντημα της χώρας και να είναι υπερήφανοι μόνο για το «gay pride».
Όλη η βουλή είναι γεμάτη από 300 μαριονέτες «gay pride» που αλλάζουν ρόλο κατά διαστήματα για εκτόνωση, αποβλάκωση και διχασμό του Ελληνικού λαού, κατά εντολή των αφεντικών τους!

Άρθρο 2
Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας!
Η πολιτεία κάνει ακριβώς το αντίθετο – και μάλιστα με αντισυνταγματικούς νόμους!
Άρθρο 4

Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Και εδώ γίνετε το αντίθετο, με διάφορα προδοτικά τερτίπια του τύπου για την (ανταγωνιστικότητα και άλλα) απαλλάσσετε το κεφάλαιο στο μεγαλύτερο μέρος – και πληρώνουν οι ετοιμοθάνατοι και οι κληρονόμοι τους!
Άρθρο 14
δ) Για άσεμνα δημοσιεύματα που προσβάλλουν ολοφάνερα τη δημόσια αιδώ, στις περιπτώσεις που ορίζει ο νόμος.
Εδώ το σύνταγμα το έχουν κάνει κωλόχαρτο με νέους νόμους που νομιμοποιούν μια ανώμαλη και πρόστυχη κοινωνία! Το ομαλό και φυσικό δεν είναι σεμνοτυφία, δεν είναι ρατσιστικό, δεν είναι σοβινιστικό, είναι η ομαλή λειτουργία μιας υγιούς κοινωνίας!
Άρθρο 21

Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.
Και εδώ το κράτος μεριμνά να υπάρχουν τρία συστήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, για τους έχοντες και τους μη έχοντος γηγενείς αναλωσίμους – και δωρεάν για τους δολοφόνους, ακάλεστους λαθροέποικους, από όλες τις φυλές της γης!!
Άρθρο 120

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Αλήθεια αυτό το άρθρο 120 – 4 του συντάγματος υπάρχει Έλληνας πατριώτης να το βάλει σε εφαρμογή, να εφαρμόσει τις εντολές που του δίνει το σύνταγμα;;;
Η Ελληνική πολιτεία το διδάσκει σε όλες τις βαθμίδες διδασκαλίας των Ελλήνων μαθητών;;;


Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι το σύνταγμα, ο όρκος σε αυτό η σημαία και η οικογένεια, είναι αυτά που πρέπει να προστατεύει με την ζωή του;;;
Σήμερα όλα τα παραπάνω έχουν παραβιαστεί και βιαστεί, επείγεται να ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Όχι οι πουλημένοι στρατηγοί, αλλά οι παρακάτω που ακόμα δεν έχουν πουλήσει τον πατριωτισμό τους, ξέρουν το καθήκον τους βάση τον όρκο που έχουν δώσει!
Ο στρατός επίτηδες στοχοποιήθηκε και συκοφαντήθηκε, ο διχασμός δυστυχώς δεν μοιράστηκε απλόχερα μόνο στον λαό, αλλά και στον στρατό!


Από ποιους απαρτίζεται ο στρατός, από τους γονείς μας, τα αδέλφια μας, τους θείους μας, τους παππούδες μας, τους φίλους μας, τους γείτονές μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας!
Άρα ο στρατός ήμαστε εμείς!!!
Ο στρατός, ο ελληνικός λαός – και η ελληνική κοινωνία δέχεται ασύμμετρη και αδικαιολόγητη επίθεση, με παγκόσμιο σχεδιασμό των έκφυλων κοσμοκρατόρων, για τον αφανισμό του Ελληνισμού.
Έχουμε ακόμα τον τρόπο να σώσουμε την πατρίδα μας, να ξεχάσουμε ότι είμαστε κομματόσκυλα, ποδοσφαιρόσκυλα, συμφεροντόσκυλα, εγώσκυλα, Θρησκευτώσκυλα – και να πάμε σύσσωμος όλος ο λαός έξω από τα στρατόπεδα, με ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία, να καλέσουμε με εκλεγμένες επιτροπές επιτόπου για διάλογο με τα αδέλφια μας να συστρατευθούμε, να αναλάβει ο στρατός, που είναι υποχρεωμένος από το σύνταγμα την διακυβέρνηση της χώρας, και μέσα σε τρεις μήνες με πανελληνία εθνοσυνέλευση να εγκριθεί ένα σύνταγμα που δεν θα μπορεί να το παραβιάσει ξανά ποτές κανένας επίορκος, με αυστηρές δικλίδες που θα έχουν ακόμα και την εκτέλεση των εσχάτων των πεινών να τρομοκρατεί τους προδότες!


Αυτό δεν θα είναι πραξικόπημα, αλλά νόμιμη λαϊκή επανάσταση, ας ξεχάσουν οι στρατιωτικοί ότι είναι μολυσμένοι με προδοτικές δικτατορίες, που ξεκίνησαν με πατριωτικούς σκοπούς και κατέληξαν σε φρικιαστικές προδοσίες, αφού ήταν παγιδευμένες από ξένους ανθέλληνες και ντόπιους προδότες!
Ο στρατός είναι υποχρεωμένος να ακούσει τις απεγνωσμένες κραυγές των Ελλήνων πατριωτών – και βάση με το σύνταγμα να πορευτεί μαζί με τον λαό, να έχει σαν σκοπό την προσωρινή κατάληψη της προδομένης εξουσίας, μέχρι πατριωτικές επιτροπές από τίμιους επιστήμονες και λαϊκούς φορείς να συντάξουν το νέο σύνταγμα και το παραδώσουν στο λαό να το ψηφήσει με δημοψήφισμα, για να εκλεγεί η κυβέρνηση που θα αναλάβει από το στρατό την εξουσία!
Οποιαδήποτε άλλη διαδικασία με την νοθευμένη κοινοβουλευτική (δικτατορία κώμα Δημοκρατία) που έχουμε σήμερα, παραπέμπει τις αλλαγές στα μέτρα των προδοτών στις άλλες γενιές, φέξε μου και γλίστρησα!


Μέχρι πότε θα είναι θεατές τα αδέλφια μας στον στρατό, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γλυτώνει κανείς, αφού ισχύει το ρητό, όταν δεις τη φωτιά στου γείτονα, περίμενε και στο δικό σου!
Τι περιμένουν τα αδέλφια μας στον στρατό; να αρχίσει ο εμφύλιος;;;
Δεν βλέπουν τα αδέλφια μας στον στρατό, ότι και αυτούς τους έχουν προσωρινούς – και είναι αναλώσιμοι, ότι θα τους αντικαταστήσουν με μισθοφόρους αλλοδαπούς δολοφόνους!
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει τα ονόματα πατριωτών προσωπικοτήτων να βοηθήσουν τον στρατό για προσωρινή διακυβέρνηση – και δημιουργία ενός σύγχρονου και δημοκρατικού συντάγματος!
Εδώ χρειάζονται δυο ταυτόχρονα βήματα, του λαού προς τον στρατό – και του στρατού προς τον λαό!


Ή κάνουμε τα παραπάνω και αποδεικνύουμε ότι είμαστε απόγονοι των προγόνων μας Αρχαίων Ελλήνων, ή βάζουμε την ταφόπλακα στον τάφο του Ελληνισμού!
Έχω μαζέψει αηδιαστικά και εμετικά κείμενα και φωτογραφίες, που προδίδουν και προσβάλουν την ελληνική σημαία και τους Έλληνες, αλλά δεν θα τα ανεβάσω, διότι θα τους κάνω διαφήμιση, αυτό θέλουν οι αισχροί, να μολύνουμε τα μάτια και την ψυχή μας έστω και στην θέα του αίσχους!
Πίσω από αυτό κείμενο δεν υπάρχει καμία ύποπτη υπόνοια για κάτι άλλο από αυτό που λέει, ούτε θρησκευτική, ούτε πολιτική, είμαι άθρησκος, όχι άπιστος, πιστεύω μέχρι θανάτου στην ιερή φυλή των Ελλήνων, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
Όσοι θεωρούν τον εαυτό τους πατριώτη και λάβουν αυτό κείμενο, ας το μοιράσουν εκεί που του αξίζει σαν δικό τους κείμενο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
http://arxaiaithomi.gr/