Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Ανεπάγγελτοι ..........


.......................................................................

Προσέξτε όμως πόσο "ευφυές" είναι το στρατηγικό τους σχέδιο, για να μην εξανίσταστε όταν το χαρακτηρίζουμε παντελώς ηλίθιο και επιπέδου 15μελούς μαθητικού συμβουλίου προσβεβλημένο από τη σκοταδιστική άγνοια της εφηβικής μαρξιστικής αρλουμπολογίας.

Θέτουν σαν βασικό στόχο το "κούρεμα" του χρέους και μάλιστα με εκβιαστικό τρόπο απειλώντας με ρήξη την προεκλογική περίοδο δυο εκ των μεγαλύτερων δανειστών όπως είναι η Γαλλία και η Γερμανία. Αυτό ταυτόχρονα με το σχέδιο για έξοδο στις αγορές...
Έξοδος στις αγορές σημαίνει να πείσεις νέους δανειστές πως είσαι αξιόχρεος. Ήτοι, πως αν σε δανείσουν θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω, συν τους τόκους.



"Κούρεμα" του χρέους σημαίνει πως οι προηγούμενοι δανειστές θα πρέπει να πειστούν πως επειδή δεν μπορείς να ξεχρεώσεις (δεν είσαι αξιόχρεος) θα πρέπει να σου μειώσουν το χρέος.

Οι δύο αυτές επιδιώξεις είναι εντελώς αντιφατικές και αντίθετες μεταξύ τους. Είναι σαν ένας απατεώνας να προσπαθεί να εξαπατήσει κάποιο νέο θύμα όχι επιδεικνύοντας τις έντιμες συναλλαγές του παρελθόντος αλλά τις απάτες του.

Είναι σαν κάποια τράπεζα να προσπαθεί να σας πείσει να καταθέσετε σ΄ αυτήν τις οικονομίες σας διαφημίζοντας πως οι προηγούμενοι που το έκαναν τις έχασαν.
......................................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)