Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γ. Παπανδρέου θα αναλύει στο Χάρβαρντ το πρόβλημα της Ελλάδας


Με αμοιβή 20.000 δολάρια για τρεις μήνες

Για το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ετοιμάζει βαλίτσες ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ως επισκέπτης καθηγητής, θα διδάσκει επί τρεις μήνες σε φοιτητές αναλύοντας τους το πρόβλημα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Όπως αναφέρει η Real News, αν και το πρώτο μάθημα έχει προγραμματιστεί για τις 24 του μήνα, το πανεπιστήμιο ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να είναι εκεί αρκετές ημέρες νωρίτερα προκειμένου να ακολουθήσει τα ειδικά σεμινάρια και να γνωριστεί με τους συναδέλφους του.

Όσο για την αμοιβή του αυτή θα φτάσει τα 20.000 δολάρια για τρεις μήνες, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν αναλογιστεί κανείς ότι υποχρεούται να παραδίδει ένα μάθημα την εβδομάδα. 

Το πανεπιστήμιο τού παραχώρησε και μία νεαρή ασιατικής καταγωγής, ως συνεργάτιδα, προκειμένου να τον βοηθάει σε ό,τι χρειαστεί. 


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της χώρα μας, ο ονομαζόμενος "Γιωργάκης" ο άνθρωπος της σφαλιάρας, έγινε καθηγητής για τις ιδιαίτερες γνώσεις του στην αποτυχία, στο ψέμα και στην υποκρισία. Αναρωτιόμαστε τι θα διδάσκει στο πανεπιστήμιο; Ότι τόσα χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, πήρε μαθήματα από τον πατέρα του για να καταστρέψουν την Ελλάδα; Τι να πει ότι γνώριζε την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και πρόδωσε την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού; Τι να πει ότι διώκεται από τους Έλληνες για εσχάτη προδοσία; Φυσικά τα αφεντικά του, παρέχουν μια θέση στο πανεπιστήμιο πληρώνοντας τον για τρεις μήνες όσο τρεις εργαζόμενοι με βασικό μισθό για έναν ολόκληρο χρόνο στην χώρα μας. 
Ευχόμαστε για τις αδικίες και την καταστροφή που έκανε στην Ελλάδα να του τα "φάνε" οι γιατροί επί 1000 φορές και να αναγκαστεί να δηλώσει δημόσια συγνώμη για την γενοκτονία των Ελλήνων, ο πρώην πολυπολιτισμικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, ας πάει στον αγύριστο και μαζί του όλη η γενιά Παπανδρέου, οι προδότες δεν έχουν θέση στην χώρα μας.

Για όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με το πανεπιστήμιο Χάρβαντ μπορούν να δουν τον τρόπο επαφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://www.harvard.edu/contact-harvard 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)