Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΕΛΤΑ δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα αντικαταστήσει πλήρως την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές της με ελληνικές πρώτες ύλες.

Greenpeace
Δυναμική δράση στη ΔΕΛΤΑ: Νίκη!
Ναι, η ΔΕΛΤΑ δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα αντικαταστήσει πλήρως την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές της με ελληνικές πρώτες ύλες. Και αυτό είναι κάτι που το καταφέραμε μαζί με περισσότερους από 52.000 πολίτες.
Υπέγραψαν, σπάσανε το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας την ώρα της δυναμικής δράσης της Greenpeace και γέμισαν το inbox της με email, ζητώντας μία ξεκάθαρη και αυτονόητη δέσμευση.
Με όλους αυτούς τους συμπαραστάτες και συμμάχους, θα μπορούσα να αντέξω και άλλες 10 ώρες κρεμασμένος έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ (ή έτσι ελπίζω). Ακόμα και αν χρειαστεί να περάσουν πολλές ημέρες μέχρι να συνέλθει η μέση μου, το γεγονός ότι καταφέραμε μία τέτοια νίκημε γεμίζει ενέργεια.
Στα αμέσως επόμενα βήματα αυτής της νέας εκστρατείας θέλουμε και εσένα μαζί μας. Οιυποστηρικτές μας είναι αυτοί που διασφαλίζουν την ανεξαρτησία μας και την ελευθερία να πραγματοποιούμε τέτοιες δράσεις, όσο ισχυρός και αν είναι ο αντίπαλος. Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε να διεκδικήσουμε μαζί αυτό που αποτελεί λύση για τη διατροφή, την οικονομία, αλλά και την τσέπη μας: ντόπιες ζωοτροφές αντί για σόγια (εισαγόμενη, μεταλλαγμένη ή «εγχώρια»).
Νίκος Χαραλαμπίδης
Γενικός Διευθυντής του ελληνικού
γραφείου της Greenpeace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)