Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κύριε Καμμένε σας βοηθάω για τελευταία φορά !

Με αφορμή την υπόθεση Μεϊμαράκη προτείνατε τα εξής :
«Να αποφασίσει άμεσα η Βουλή την αναθεώρηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και να καταργηθεί αμέσως η βουλευτική ασυλία», ζητά ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, που μίλησε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στον Real fm. Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις της Real News, είπε ότι «πρέπει να διερευνηθεί άμεσα το θέμα και αν βρεθούν ένοχοι, να πάνε φυλακή και να δημευτούν και οι περιουσίες τους».
Εδώ το ηχητικό:
από netakias.wordpress.com
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ : 
1. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι αντισυνταγματικός ( πραξικοπηματικός ) και δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν από κανέναν ( δείτε ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2001 – La loi c’est moi*και όλα τα σχετικά)
2. Η βουλευτική ασυλία καλύπτει μόνο την ελευθερία του λόγου κατά την άσκηση βουλευτικών καθηκόντων, πλην της συκοφαντικής δυσφήμισης. Αυτή είναι η σωστή ερμηνεία του Συντάγματος και όπως και να έχει, υπάρχουν και σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου – ΕΔΑΔ ( 2 μάλιστα εκδόθηκαν κατά της Ελλάδας και πληρώσαμε και αποζημιώσεις εξαιτίας της Βουλής – βλπ case of syngelidis v. greece http://www.rtdh.eu/pdf/20100211_syngelidis_c_grece.pdf) )
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης για την αποκατάσταση του πολιτεύματος που αρχίζει με την σύλληψη των προδοτών. Δείτε εδώ την αφορμή Μηνύσεις (31+) Για πολλές από αυτές, η δικαιοσύνη ξεκίνησε  προκαταρκτική εξέταση εδώ και καιρό . Ήρθε η ώρα για την επόμενη φάση …
εικόνα από
lsm-new.blogspot.com και από samostour.dk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)