Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Pravda > "Oι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους..."

Άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της ”Pravda” προειδοποιούσε ήδη από τον Απρίλιο του 2011 πως η Αν. Μεσόγειος θα συγκλονιστεί από έναν πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας.
Στην Ελλάδα, βάσει του σεναρίου, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, ενώ χιλιάδες από τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες θα εξεγείρονταν. 
Ακολούθως η Ελλάδα θα έβγαινε από την ευρωζώνη, εν μέσω ταραχών και βίας. Παρόμοια σενάρια επεξεργάζονται τόσο αμερικανικά think tanks όσο και στο Τελ Αβίβ, αλλά και σε πολλές πρωτεύουσες της ΕΕ.

Η χθεσινή συγκέντρωση αλλοδαπών φανατικών μουσουλμάνων στην Ομόνοια είναι μήπως προάγγελος αυτού που έρχεται; Τι θα γίνει σε έναν νέο Δεκέμβριο 2008, αν αυτή τη φορά βρεθεί ο ”δικός τους” ήρωας; Ένας Πακιστανός πχ Αλέξης; Τι θα γίνει αν μερικές χιλιάδες, από τα εκατομμύρια που μας κουβαλήθηκαν εδώ, γίνουν το ”ιδανικό” εργαλείο στα χέρια ξένων παραγόντων, που θα ήθελαν να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα;
Κατάλαβαν οι πολυπολιτισμικοί κήνσορες (αφελείς; πράκτορες;) ότι με την λαθροεισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων καταστρέφεται σταδιακά ο κοινωνικός ιστός της χώρας μας και τίθενται ζητήματα ασφαλείας;
Πρέπει να χτυπήσουν τα καμπανάκια του κινδύνου, μετά από τις χθεσινές καταστροφές στην Ομόνοια. Μέσα στο πλήθος των φανατισμένων μουσουλμάνων που κατέστρεφαν την περιουσία Ελλήνων πολιτών, προέβαλαν πλακάτ με συνθήματα γραμμένα στα αγγλικά. Τι έγραφαν; “Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου – Το Ισλάμ έρχεται…”
Πιθανότατα κάποιος θα αντιτείνει πως το σύνολο των μουσουλμάνων αλλοδαπών που ζούν στην Ελλάδα είναι φιλήσυχοι. Κι έτσι όμως, η αμφισβήτηση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας από μία μεγάλη ομάδα φανατικών θρησκόληπτων, που απολαμβάνουν της ασυλίας της αριστεράς αλλά και της κυβέρνησης, αποτελεί τη μεγάλη βόμβα, που θα σκάσει – είναι θέμα χρόνου.
Μια ψευτοπροοδευτική αριστερά και μια χρεοκοπημένη ελίτ των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων της χώρας χώρας, ανέχεται να γίνεται η Αθήνα Καμπούλ…
Μέχρι πότε;;; 


http://www.triklopodia.com

Από: http://greeknation.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)