Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιναύαρχος Περβαινας: «Υπάρχει σχέδιο αποδυνάμωσης της Ελλάδος»

Στη χθεσινή εκπομπή του kontra ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ,  ο  Αντιναύαρχος – Πρ. Εν. Αποστράτων Αξιωματικών Π.Ν. – Λ.Σ. κ. Σπυρίδων Περβαινάς, μεταξύ άλλων είπε:
«Η ελληνικός λαός έχει αποθέματα όταν έχει απειλή απέναντί του και όταν ξέρει ότι αυτό που πολεμάει είναι πραγματικό, όταν όμως ξέρει ότι ο εχθρός είναι ψεύτικος(κρίση;) προβληματίζεται και αυτός, διότι δεν έχει εχθρό ορατό, έχει ένα εχθρό αόρατο, ο οποίος όταν τον βρίσκει και τον στοχεύει εξαφανίζεται.»,
Όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται για τις ένοπλες δυνάμεις, είπε χωρίς να μασάει τα λόγια του ότι υπάρχει σχέδιο κατά της Ελλάδος, ώστε να αποδυναμωθεί αμυντικά και γεωπολιτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)