Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο …ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΖ ΟΜΕΡ


Εφ. Μιλλέτ- Ελληνικής Θράκης 29-11-2011

Οι προσπάθειες για διαίρεση και αφομοίωση της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης σε τρεις ξεχωριστές εθνότητες, Πομάκους, Τούρκους και Τσιγγάνους, δεν θα φτάσουν ποτέ σε επιτυχία.
Ένας από τους βασικούς λόγους ύπαρξης της Μιλλέτ είναι να αγωνιστεί ενάντια σε αυτές τις προπαγάνδες. Για αυτό εμείς ως εφημερίδα γράφουμε συχνά άρθρα και ειδήσεις για το θέμα της επιχειρούμενης επιβολής ¨Έλληνα-Σλάβο-Ομαδικήςς ταυτότητας στα αδέρφια μας που ζούνε στον ορεινό όγκο. Στόχος μας είναι να αποκαλύψουμε τις εστίες του παρακράτους με απάτες και διαφθορές επιδιώκουν να εκχριστιανίσουν την μειονότητα μας. Αυτό το βλέπουμε ως καθήκον ανθρωπιάς, ως ένα χρέος και μια ιστορική ευθύνη απέναντι στο κακό που γίνεται στους ανθρώπους μας, στις οικογένειες μας και στα αδέρφια μας, ως ένα καθήκον που πρέπει να εκπληρώσουμε.
Εμείς με τα μέχρι σήμερα δημοσιεύματα μας πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό να ματαιώσουμε τις ύπουλες φιλοδοξίες αυτών που θέλουν να διαιρέσουν και να αφομοιώσουν την μια και μοναδική μειονότητα μας. Ματαιώσαμε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των Ελληνο-Σλαβο-Πομάκων προπαγανδιστών που προσπαθούνε να αφομοιώσουν τα αδέρφια μας (τους Τουρκοπομάκους).Τουλάχιστον αυτό λένε οι αντιδράσεις των αναγνωστών μας, όπως και τα μέλη της μειονότητας όπου πάμε.
Με αυτή την πρόθεση ήταν και το άρθρο μου της περασμένης εβδομάδας. Τα άρθρα μου για αυτό το θέμα θα συνεχιστούν μέχρι να αφομοιωθούνε για τα καλά από την μειονότητα. Είναι πολύ κρίμα αλλά την ιστορία μας δεν την ξέρουμε. Και καθώς δεν την ξέρουμε, δεν μπορούμε να την γράφουμε μόνοι μας. Άτομα που δεν είναι από εμάς, γράφουν για εμάς και προσπαθούν να μας διδάξουν ποιοι είμαστε. Είναι κρίμα αλλά ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο δεν μπόρεσαν να γίνουν σοβαρές ιστορικές έρευνες σχετικά με τους Τούρκους/Πομάκους. Εκμεταλλευόμενοι αυτό το κενό οι εχθροί των Τούρκων και του Ισλάμ επιχειρούνε να θολώσουν το μυαλό του έθνους μας και του κόσμου με τα ψεύτικα προϊόντα τους.
Εμείς για να καταργήσουμε αυτήν τη θολούρα στα μυαλά και την ρύπανση πληροφοριών, με αυτό και μόνο τον στόχο αποφασίσαμε να κάνουμε ακαδημαϊκή καριέρα στον τομέα της ιστορίας. Εγώ και ο αρχισυντάκτης μας ο Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά μετείχαμε σε εξετάσεις στο και αρχίσαμε μεταπτυχιακά στο τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θράκης. Δεν ξέρω αν αυτή η δουλειά θα έχει κάποιο αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον θα γνωρίσουμε πολύ αξιόλογους δασκάλους και αυτό είναι μεγάλο κέρδος για εμένα. Χάρη στους δασκάλους μας μαθαίνουμε πως θα φτάσουμε σε ασφαλείς πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης και πως θα παράγουμε εργασίες. Μαθαίνοντας αυξάνεται και η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Με την δύναμη από αυτή την εμπιστοσύνη, αφιερωνόμαστε πιο σφιχτά στον αγώνα μας.
…………………………
Οι εχθροί των Τούρκων και του Ισλάμ που στοχεύουν στην αφομοίωση με σύγχρονους ¨δρόμους¨ των Τουρκομουσουλμάνων του βουνού, εφαρμόζουν κάθε τακτική εκφοβισμού απέναντι στην εφημερίδα Μιλλέτ, η οποία αχρηστεύει τα σχέδια τους και προσθέτει ισχύ στην αντίσταση του έθνους. Οι ύψους 1,5 εκ. ευρώ άδικες αγωγές σε βάρος της εφημερίδας μας είναι μόνο το ορατό μέρος αυτών. Μέχρι σήμερα έχουν οριστικοποιηθεί σε βάρος της εφημερίδας μας πρόστιμα ύψους 270 χιλιάδων ευρώ.
Η εφημερίδα Μιλλέτ είναι αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι τέλους την αντίσταση της απέναντι σε αυτά τα χτυπήματα της βαριοπούλας των μηχανισμών του παρακράτους στην Δυτική Θράκη. Εμείς με την στήριξη που παίρνουμε από την Τουρκομουσουλμανική Μειονότητα Δυτικής Θράκης, δεν θα αφήσουμε ποτέ αυτόν το δρόμο.
Με δικαστική απόφαση έχουν κατασχεθεί οι λογαριασμοί μας. Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί μπλοκαρίστηκαν και ότι υπήρχε σε αυτούς πήγε χάρισμα σε αυτούς που με το ζόρι θέλουν να κάνουν την μειονότητα μας Ορθόδοξους-Έλληνες. Στερηθήκαμε του δικαιώματος να αγοράζουμε και να πουλάμε στο όνομα μας. Για να μην υποστούνε ζημία οι οικογένειες μας και να μην πεινάσουν αναγκαστήκαμε να παραιτηθήκαμε από κάθε είδους ιδιοκτησία και δικαίωμα.
Ατομικά ως ιδιοκτήτες της εφημερίδας Μιλλέτ οι Τζενγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ δεν έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο και πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσουν νέα περιουσιακά στοιχεία.
Δεν μετανιώνουμε για αυτό. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το ότι με την περιουσία μας αγωνιστήκαμε για την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης. Μια ψυχή έμεινε και αν χρειαστεί κι εκείνην είμαστε έτοιμοι να την δώσουμε.
……………………..
Σχόλιο : Σιγά ρε φίλε σιγά, ένας ο Ουλουμπατλί και ένας εσύ στον τουρκισμό…Αλήθεια τα 96 χιλιάρικα που δώσατε για να αγοράσετε ως σύλλογος Πλάτανος τον ραδιοσταθμό του Ντεντέ, από που τα βρήκατε ; Από τις συνδρομές των μελών του συλλόγου, από τον Χαλίτ Ερέν, από το προξενείο, ή από αλλού ;
Και όσο για τα χρήματα από τους λογαριασμούς σας που χαρίστηκαν στους ¨εχθρούς¨ σας, πόσα ήταν ; Μήπως ήταν 200-300 ευρώ ;
Το εντυπωσιακό είναι ότι χρησιμοποιείς και τον όρο ¨βαριοπούλα¨. Για το σχέδιο Βαριοπούλα στην μάνα πατρίδα σου έχεις ακούσει τίποτε ; Γιατί τόσο καιρό δεν γράφετε ούτε λέξη ; Δεν σε νοιάζει ο εκδημοκρατισμός της πολυαγαπημένης σου πατρίδας ; Αφού τόσο πολύ την αγαπάς γράψε ντε !
Μπορείς να μου πεις ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ που να έγραψες τόσο καιρό στην εφημερίδα σου και να μην συμπίπτει με την επίσημη γραμμή του τουρκικού ΥΠΕΞ ;
Όταν βγήκε ο Ιλμπέρ Ορταϊλί ο οποίος είναι ο εξής με βάση το Wikipedia : Ιlber Ortaylı (born 21 May, 1947, Bregenz, Austria), is a leading Turkish historian, professor of history at the Galatasaray University inIstanbul and at Bilkent University in Ankara. Since 2005 he has been the head of the Topkapı Museum in Istanbul.
Όταν αυτός λοιπόν δηλώνει πως οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι αλλά Βούλγαροι Μουσουλμάνοι, εσύ έρμε μου τι ιστορία θα γράψεις ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)