Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ


Αλες φερχάφτεν Γκρίχεν φερφλούχτεν
Εστάλη από: http://pamet-thessaloniki.com/

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Η ιδέα της παγκόσμιας διακυβέρνησης γίνεται πράξη, τα παπαγαλάκια κάνουν λόγο για αυτήν, χρειαζόμαστε αυστηρότερη διακυβέρνηση γιατί ; Για να αυξηθεί η ανεργία, για να αυξηθούν οι άστεγοι, οι αυτόχειρες, οι μην έχοντες να ζήσουν; Ποιος τους είπε ότι στην δικιά μας ζωή θα κάνουν ό,τι θέλουν; Εδώ δεν είναι Γερμανία είναι Ελλάδα και πριν αρκετά χρόνια τους είπαμε ένα τεράστιο ΟΧΙ. ΟΧΙ δεν θα ανεχθούμε κανέναν ευρωπαϊκό επίτροπο σας γιατί έχουμε κυβέρνηση και αν αυτή αδυνατεί να κυβερνήσει αυτή την χώρα ας μας το πει και ας παραιτηθεί ώστε να κάνουμε άμεσα εκλογές, σας βαρεθήκαμε ρε δεν το καταλαβαίνετε, ουστ ρε κοράκια από την χώρα μας, δεν θα υποταχθούμε στην δυναστεία σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)