Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ούτε ο Καρατζαφέρης διάβασε το Μνημόνιο!

Σάλος προκλήθηκε από την δήλωση του Μ. Χρυσοχοίδη πως δεν διάβασε το Μνημόνιο γιατί δεν...προλάβαινε λόγω "άλλων υποχρεώσεων". Είναι όμως ο πρώτος που είπε κάτι τέτοιο;

Σαφέστατα όχι! Τον έχει...προλάβει εδώ και αρκετούς; μήνες ο Γ. Καρατζαφέρης, φανατικός υποστηρικτής του ΔΝΤ και "συγκυβερνών" στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Το απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε στον Δ. Σωτηρόπουλο του Hellas-Orthodoxy, είναι χαρακτηριστικό!

Ερωτάται ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ αν είχε διαβάσει αναλυτικά το νομοσχέδιο του Μνημονίου, πριν το υπερψηφίσει: Η απάντηση, πως "εκείνη την ώρα είχα άλλα πράγματα να ασχοληθώ...γιατί έσβηνε η Ελλάδα", δεν αφήνει περιθώρια θετικής απάντησης στην εύλογη απορία κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Διαβάζουν οι πολιτικοί αυτά που πάνε και ψηφίζουν;

"Προλαβαίνουν" να ενημερωθούν για εκείνα που δεσμεύουν γενιές και γενιές Ελλήνων ή έχουν άλλες "υποχρεώσεις" (ποιες άραγε); Και τελικά, ποιος είναι ο ρόλος τους και γιατί πληρώνονται αδρά από τον ελληνικό λαό, αν δεν είναι ικανοί να διαβάσουν ούτε ένα νομοσχέδιο πριν το ψηφίσουν;



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ο κύριος Καρατζαφέρης γνωστός αγωνιστής - πατριώτης και ορθόδοξος  (ΛΑ.Ο.Σ.= Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) αλλά και αρχηγός του ανωτέρου κόμματος, σήμερα λέει ότι δεν γνώριζε το μνημόνιο. Θα σας θυμίσουμε μια επιστολή του στενού συνεργάτη του κύριου Α. Γεωργιάδη σε γνωστό blogspot στις 08/05/2010 που είχε σαν θέμα "Διαβάστε και σχολιάστε στην εκκλησία του δήμου τις διευκρινίσεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί της στάσεως στην ψηφοφορία για το ΔΝΤ" δείτε την θέση του  ΛΑ.Ο.Σ. από αυτή την ανακοίνωση αλλά διαβάστε και τις απαντήσεις στο τέλος της δημοσίευσης, ο σύνδεσμος είναι: http://tiresias-press.blogspot.com/2010/05/blog-post_08.html .


Μέσα σε αυτή την αθλιότητα, που μας επέβαλλαν όσοι ψήφισαν το μνημόνιο, χαιρόμαστε γιατί όλα αυτά τα μέτρα είναι αντίθετα του συντάγματος, θα έρθει η ώρα που θα αποδοθεί η δικαιοσύνη και τότε να δούμε τι θα λένε.
Το δεν διάβασα,δεν ήξερα και κάθε φτηνή δικαιολογία δεν θα φέρει πίσω τις ψυχές που έφυγαν αυτοκτονώντας πάνω στην απόγνωση τους, ο λαός δεν ξεχνά θα είμαστε εμείς αυτοί που θα τους τα θυμίζουμε όταν θα αναζητούν την ψήφο μας, ο καιρός πλησιάζει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)