Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κινδυνεύουν με κατάρρευση οι ακτοπλοϊκές εταιρείες η παραγωγή και οι κάτοικοι της Νησιωτικής Ελλάδας.

  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 319/30.01.12

Κινδυνεύουν με κατάρρευση οι ακτοπλοϊκές εταιρείες

Εξοχότατοι κύριε Παπαδήμο κύριε Γεωργιάδη κύριε Βορίδη κύριε Χρυσοχοϊδη, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ.
          Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ και η Ομοσπονδία ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, διαχρονικά και με έμφαση έχουμε ζητήσει, την ΑΡΣΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, με λήψη ριζικών μέτρων που θα επιτρέψουν στα φυσικά πρόσωπα και στο εμπόριο την μετακίνηση και την διακίνηση από και προς τους πολλούς νησιωτικούς παραγωγικούς προορισμούς της χώρας μας. Παρεμπόδιση Συγκοινωνιών είναι το 40% μη ανταποδοτικών τελών.
          Το υψηλό κόστος, η ακριβή τελική τιμή κάθε προϊόντος και κάθε υπηρεσίας, περιορίζει την χρήση και την ζήτησή του. Αντίθετα, οι πραγματικές και προσιτές τιμές, αυξάνουν όλους τους τζίρους και τον αποδιδόμενο ως συνολικό ποσό ΦΠΑ.
          Αυτά είναι αυταπόδεικτα, σε όλες τις πατρίδες εκτός από την δική μας.
          Η δική μας πατρίδα, είναι πολυνησιωτική και πολυπαραγωγική, χωρίς αυτό να έχει αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα, που σήμερα, το περί τρόικας κλπ κοροϊδευτικά επίθετα - λογοτεχνήματα, χρησιμοποιείται ως επιχείρημα - αναστολή και πάλι, της μείωσης και του ΦΠΑ ταξιδίων, που θα αυξήσει τα συνολικά αποδοτέα ποσά – έσοδα ΦΠΑ, αντίθετα με την επίκληση πως θα μειωθούν αν μειωθεί ο ΦΠΑ.
          Είναι ολοφάνερο, πως κάπου με κάτι σχοινιά είναι δεμένα τα πράγματα και δεν μπορούν να τα ξελύσουν, οι διαχρονικά Υπουργοί γραμματείς και λοιποί αρμόδιοι που πρέπει να λάβουν τις αποφάσεις, αφαίρεσης των μη ανταποδοτικών επιβαρύνσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και οχημάτων.
          Η τραγική καταχώρηση περί κινδύνου κατάρρευσης των ακτοπλοϊκών εταιρειών, είναι ο φωτοστέφανος, πάνω στο σώμα ολόκληρης της πολυπαραγωγικής πολυνησιωτικής Ελλάδας μας, που ενώ επί μέρους έχει καταρρεύσει και καταρρέει και η εναπομένουσα, με γεωμετρική πορεία, στο ρυθμό των τυμπάνων του προς τα οπίσω βάδην των κουμαντατόρων της Ε.Ε., αυτοί και εμείς, εσείς δηλαδή οι Υπουργοί της Ελλάδας οι γραμματείς και λοιποί αρμόδιοι, κάνετε το παγώνι κατά την λαϊκή έκφραση.
          Ομάδες κριτικής σκέψης και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι αναμφισβήτητου κύρους, συνωστίζονται και διατυπώνουν εναγωνίως, σταματήστε την ακινησία, κινηθείτε, απογειωθείτε από τις καρέκλες των γραφείων σας, συμμετάσχετε με ρούχα κοινού ταξιδιώτη, καταναλωτή, εμπόρου η παραεμπόρου και δείτε, πως το σφίξιμο από την μια μεριά χωρίς ανάπτυγμα και απελευθέρωση από την άλλη, είναι η θηλιά για κρέμασμα της Ελλάδας και των Ελλήνων.
          Με την απραξία και αναποτελεσματικότητα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, καταντήσαμε στον χλευασμό και στο γνωστό δάκτυλο της Αφροδίτης, από εκείνους, που, ενώ βλέπουν και ξέρουν τι πρέπει να κάμει η Ελληνική κυβέρνηση, συμβουλεύουν και επιβάλλουν να επιτείνει την ύφεση και τον μαρασμό, που δείχνουν την τελική οικονομική και φυσική όπως απλώνεται, αυτοκτονία των Ελλήνων και της Ελλάδας.
33 – 39 % μη ανταποδοτικά τέλη επί του ΝΑΥΛΟΥ. Σταματήστε τα τώρα. ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)