Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Anonymous: Καλούν σε αποχή από τα προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας

anonymous black march

Σε έναν ολόκληρο μήνα αποχής από αγορές που έχουν να κάνουν με προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας προτρέπουν
το κοινό οι Anonymous, σε ανακοίνωσή τους. Θεωρούν μάλιστα ότι είναι η μόνη αντίδραση στα προτεινόμενα νομοσχέδια κατά της πειρατείας, SOPA και PIPA.
Ο «Μαύρος Μάρτιος» (Black March) υποστηρίζουν ότι θα χτυπήσει τα λόμπι των εταιρειών μουσικής, ταινιών και media ακριβώς εκεί που τα πονάει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους μάλιστα, τέσσερις εβδομάδες, αποχής από τέτοιες αγορές θα δημιουργήσει μία τεράστια τρύπα στα κέρδη των εταιρειών του χώρου των media και της διασκέδασης. Θα είναι σημαντικό πλήγμα οικονομικό πλήγμα το οποίο με τη σειρά τους θα αντιληφθούν και οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου, καθώς οι μετοχές θα καταρρεύσουν λόγω της τεράστιας απώλειας εσόδων, συμπληρώνουν.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)