Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η σατυρική κηδεία της Ελλάδος αφήνει αδιάφορη την Κυβέρνηση;

Άλλη μια προσβολή της Ελλάδος σημειώθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2012, αυτή τη φορά από τα Σκόπια.
Κατά την διάρκεια του  καρναβαλιού στο Βέβτσανι, το οποίο  διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 13 και 14 Ιανουαρίου, οι καρναβαλιστές  τέλεσαν την κηδεία της Ελλάδος η οποία είχε σαν κατάληξη το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας.
Είναι απορίας άξιο γιατί τα ΜΜΕ δεν έδωσαν μεγάλη έκταση αποδοκιμάζοντας και ζητώντας εξηγήσεις,  για το προκλητικό αυτό γεγονός, που προσβάλει την Πατρίδα μας, αλλά το αντιμετώπισαν σαν θέμα δευτερευούσης σημασίας;  Αντίθετα τα Σκόπια, προβάλλουν διαρκώς το θέμα εξευτελίζοντας τη Χώρα μας.
Ολόκληρο το καρναβάλι είχε θέμα την κηδεία της Ελλάδος και το θεωρούμε απλά πολιτική σάτιρα;

Γιατί δεν έχει ήδη ζητήσει εξηγήσεις η Ελληνική Κυβέρνηση από την πολιτική ηγεσία των Σκοπίων, παρά περιοριστήκαμε στο διάβημα της  επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδος στα Σκόπια;
Ο Πρωθυπουργός είναι Πρωθυπουργός μόνο για τα οικονομικά θέματα της Ελλάδος; Τι δήλωσε για το θέμα;
Αντίθετα ο Υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων όχι μόνο δεν καταδίκασε τις εκδηλώσεις αλλά τις χαρακτήρισε «διαμάντι της Μακεδονικής παράδοσης»!  Κι εμείς οι Έλληνες ασχολούμεθα με το «κούρεμα»!


ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
http://www.koinwnia.com
e-mail: koinwnia@koinwnia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)