Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Οφθαλμοφανής ρατσιστική αντιμετώπιση του Υ.οικ. στους συνταξιούχους της πρώην Ολυμπιακής αεροπορίας-αεροπλοΐας

Στο  ΑΡΘΟ 23 του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη βουλή 10/01/2012 στην περίπτωση γ)της παραγράφου 11 του άρθρου 44 του ν.3986/2011 (Α` 152) αντικαθίσταται από την έναρξη ισχύος ως εξής:
(…) γ) Εξαιρούνται της ανωτέρω εισφοράς όσοι αποστρατεύτηκαν με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας `η έχουν συνταξιοδοτηθεί λόγο ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗΣ λύσης της εργασιακής σχέσης, ΠΛΗΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (….)
Η παραπάνω αντικατάσταση, αφορά το δεύτερο λάφκα για όσους είναι κάτω των 55 ετών και συνταξιούχοι και είχαν υποβάλλει αίτηση στο ΙΚΑ να αποδοθούν οι παράνομες παρακρατήσεις από τον Αύγουστο του 2011.  Στο υπουργείο οικονομικών όμως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το τι ΛΑΜΟΓΙΑ το διοικούν, γιατί όχι μόνο δεν επέστρεψαν μέχρι σήμερα τις παρακρατήσεις, αλλά για άλλη μια φορά και με ρατσιστική αντιμετώπιση, που χρίζει ποινικής δίωξης, αντιμετωπίζουν με περίσσιο “θυμό, και μίσος”, τους συνταξιούχους της πρώην Ολυμπιακής, γιατί κατά τύχη αφορά ΜΟΝΟ τους  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι το σύνταγμα της χώρας το έχουν χεσμένο, και πρώτος και καλύτερος ο υπουργός, που τυχαίνει να είναι και συνταγματολόγος. Τρομάρα του.

Εστάλη από Ενημερωτική σελίδα 60gr.com
http://60gr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)