Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

«Εγώ πιστεύω στην επιστήμη»... Ένα από τα πιο ηλίθια πράγματα που έχουν ακουστεί ποτέ σ' αυτούς τους καιρούς...

 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ένα από τα πιο ηλίθια πράγματα που έχουν ακουστεί ποτέ σ' αυτούς τους καιρούς
είναι το "εγώ πιστεύω στην επιστήμη".
Αν η επιστήμη ήταν ένα ζήτημα πίστης θα...

ονομαζόταν θρησκεία.
Τουναντίον, είναι πάντα θέμα συζήτησης, πάντα να αμφιβάλουμε,
να αμφισβητούμε και να επαληθεύουμε,
ότι δεν κρύβονται πολλά χρήματα πίσω από μια υποθετική αιτία. [...]
Αν ο επιστημονισμός είναι οτιδήποτε, είναι η τυφλή δογματική πίστη στην επιστήμη.
Αλλά αυτή η τυφλή πίστη στην επιστήμη είναι ξένη στον πραγματικό επιστήμονα. [...]
Κανένας από τους μεγάλους επιστήμονες δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιστήμονας.
Όλοι οι μεγάλοι επιστήμονες ήταν επικριτικοί απέναντι στην επιστήμη.
Γνώριζαν πολύ καλά πόσα λίγα γνωρίζουμε»
Karl Popper(1902 - 1994)

Ένας χρόνος ψέματα: "Κανένας δεν ξεχνάει, κανένας δεν θα συγχωρεθεί. Κανένας δεν θα γλυτώσει"!

26 Δεκέμβρη 2020... έφθασαν και στην Ελλάδα τα θεϊκά "εμβόλια", για την επιχείρηση "Ελευθερία". Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, όλα τα ΜΜΕ σε μια τιτάνια μάχη "ενημέρωσης": "Έφθασαν με τα ειδικά ψυγεία βαθιάς κατάψυξης, καθώς απαιτούνται συνθήκες φύλαξης από -70 έως -80 ° C., συνοδεύονται από την αστυνομία, το στρατό την εθνική υπηρεσία πληροφοριών (ΚΥΠ)... Στις 27 Δεκεμβρίου 2020, θα διενεργηθούν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής"... Τα θεϊκά "εμβόλια", σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις των "ειδικών επιστημόνων" της κυβέρνησης που εκπόνησαν το σχέδιο "Ιπποκράτης": "Τα εμβόλια αποθηκεύονται σε ειδικούς, εξειδικευμένους χώρους οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την αποθήκευση φαρμακευτικών προϊόντων. Είναι εφοδιασμένοι με τα ψυγεία βαθιάς κατάψυξης, καθώς απαιτούνται συνθήκες φύλαξης από -70 έως -80 ° C. (αλήθεια... έγινε κάποιο θαύμα κι εξαφανίστηκαν τα "ειδικά ψυγεία" -70 έως -80 °;). Τον όλο συντονισμό της αποθήκευσης, της διανομής και του ελέγχου, αναλαμβάνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας"... "Τα πρώτα εμβόλια κατά του κορωνοϊού παραδόθηκαν παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, του υφυπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους"...

Έτσι ξεκίνησε το "Επιχείρηση Ελευθερία" για τον καθένα και καθεμία που θα λάμβανε αυτό το θεϊκό σκεύασμα κι είχε -έχει μέχρι σήμερα- την πλήρη συμπαράσταση ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων!

Λίγες μέρες πριν την άφιξη των θεϊκών και σωτήριων σκευασμάτων (14 Δεκέμβρη 2020) -τόσο σημαντικών που αποτελούν ζήτημα εθνικής ασφάλειας κι απαιτούν πρωτόγνωρες συνθήκες διατήρησεις σε -70 έως -80 ° C.-, τα μέσα μαζικής "ενημέρωσης" μας δίνουν το στίγμα του πολιτικού συστήματος. Κι αυτό μοναδικό σε ολόκληρη τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", όπως αποκαλούν το κτήνος του υπερεθνικού κεφαλαίου:

«Σύμπνοια για τον εμβολιασμό
Το εμβόλιο για τον κοροναϊό οδηγεί σε οικουμενικό... πολιτικό πολιτισμό
Για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία, οι αρχηγοί των κομμάτων και όχι μόνο βρίσκουν κοινό τόπο: Αν οι συνεννοήσεις που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα αποφέρουν καρπούς, πολύ πιθανό να δούμε τους έλληνες πολιτικούς ηγέτες να εμβολιάζονται μαζί – ή τουλάχιστον δημόσια...
»
... Η σύμπνοια που περιγράφουν τα ΜΜΕ έγινε πραγματικότητα! Μάλιστα μόνο στην Ελλάδα οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων μπολιάζονται δημόσια, με τηλεοπτικές κάμερες σε απευθείας μετάδοση, ώστε να δείξουν πως όλοι μαζί αγωνιούν για το καλό του λαού. Ακόμη κι ο ηγέτης του κόμματος της εργατικής τάξης (έτσι αυτοαποκαλούνται), ο Κουτσούμπας μπολιάζεται συνοδευόμενος από τον Κικίλια και την ΕΡΤ. Σήμερα έχουμε ένα γιγάντιο ενιαίο "εθνικό" Μέτωπο: "Κόμμα 3η, 4η Δόση" και πάμε μέχρι όπου αποφασίσουν οι πραγματικοί κυβερνώντες, το ενιαίο "Κόμμα Μαζικοί €μVολιασμοί -πιστοποιητικό για εργασία & καθημερινότητα"... όπως επιτάσσουν οι πολυεθνικές Big Pharma.

Ακριβώς ένας χρόνος έχει περάσει από την «ένδοξη» ημέρα που ξεκίνησαν οι μαζικοί "εμβολιασμοί". Εκείνα τα περίφημα "πειραματικά γενετικά σκευάσματα" που βάπτισαν εμβόλια και που «μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα μας επέτρεπαν να νικήσουμε τον "αόρατο εχθρό" κορωνοϊό και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, που όπως διαβεβαίωναν οι "ειδικοί" της κυβέρνησης με ασυλία κι ακαταδίωκτο, οι εμβολιασμένοι δεν θα νοσούσαν και δεν θα μετέδιδαν τη νόσο».
Αντίθετα, τελείωσε ο Δεκέμβρης, μπήκαμε στο Γενάρη και ο κορωνοϊός δεν έχει νικηθεί καθόλου κι επιπροσθέτως θέλουν να μην θυμόμαστε καν τι έλεγαν και τι συμβούλευαν σε καθημερινές πολύωρες παρουσίες, στα μόνιμα στασίδια των τηλεοπτικών σταθμών.
Κατά τη διάρκεια αυτών των 12 μηνών, είδαμε την επίσημη αφήγηση του εμβολίου να αλλάζει με ενοχλητικό, χυδαίο τρόπο, θεωρώντας τους πολίτες ηλίθιους:

Αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αποτελεσματικότητα ανοσίας 100%
Αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αποτελεσματικότητα ανοσίας 70%
Αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αποτελεσματικότητα ανοσίας 50%
* Δεν αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αλλά μειώνουν τη διάδοση της μόλυνσης (κρούσματα)
Δεν μειώνουν τη διάδοση της μόλυνσης (κρούσματα), αλλά αποφεύγεις την ασθένεια
* Δεν αποφεύγεις την ασθένεια, αλλά αποφεύγεις τη διασωλήνωση και δεν μεταδίδεις τη νόσο
* Καταλήγεις στις ΜΕΘ διασωληνωμένος, αλλά δεν πεθαίνεις
* Μπορεί να πεθάνεις κι εσύ, αλλά πολύ λιγότερο από πριν
Τώρα... πεθαίνεις, αλλά πας στον παράδεισο!

Παράλληλα η αφήγηση των "ειδικών επιστημόνων" (τρόπος του λέγειν επιστήμονες) με ασυλία κι ακαταδίωκτο για την περίφημη «ανοσία της αγέλης», άλλαξε επίσης κατά τη διάρκεια του έτους. Η «επιστήμη» (sic!) μας είπε ότι πρέπει να φτάσουμε στο 65% εμβολιασμένων, κατόπιν στο 70% των εμβολιασμένων για να νικήσουμε τον ιό. Μετά πήγαμε στο 80%. Μόλις επιτευχθεί αυτό -καθώς ο ιός συνέχιζε να κυκλοφορεί- ο πήχης μετακινήθηκε στο 100%. Αρχίζουμε να λέμε ότι φταίνε οι ανεμβολίαστοι και «μόνο εμβολιάζοντας το 100% του πληθυσμού θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη».
Με την πάροδο του χρόνου είχαμε μια ίση και αντίθετη κλιμάκωση των περιορισμών: δηλαδή, καθώς η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έδειξε να μειώνεται, οι περιορισμοί αυξήθηκαν για όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Πρώτα το "απλό πιστοποιητικό Ελευθερίας" για να πας για φαγητό, κινηματογράφο, θέατρο... στη συνέχεια, το ίδιο "πιστοποιητικό Ελευθερίας" επεκτάθηκε σε τομείς εργαζομένων με εκβιασμό (που ισοδυναμεί με υποχρεωτικό εμβολιασμό) για όσους εργάζονται στο νοσκομείο, το σχολείο, ή για εστιατόρια κ.λπ.

Σήμερα φτάσαμε στο σημείο ο ανεμβολίαστος πολίτης, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ, να μην μπορεί να πάει ούτε στο καφενείο να πιει έναν καφέ με την ησυχία του και μάλιστα ο Σύμβουλος Υγείας του Τσίπρα, κάποιος Γεροτζιάφας καλεί σε μαζικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο δε νέος αρχηγός της νέας δεξιάς (Κινάλ), κάποιος Ανδρουλάκης, καλεί την κυβέρνηση ν' απαγορεύσει την είσοδο ανεμβολίαστων σε φαρμακεία και μπακάλικα, ή σουπερμάρκετ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, το φταίξιμο για ένα φάρμακο που δεν λειτουργεί έχει βαρύνει αυτούς που δεν το χρησιμοποιούν!

Ταυτόχρονα, γίναμε μάρτυρες μιας εκστρατείας ποινικοποίησης των μη εμβολιασμένων που ανταγωνίζεται τα ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ, τους φυλετικούς νόμους του περασμένου αιώνα: μέχρι τώρα δεν υπάρχει τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία ο ανεμβολίαστος να μην επισημαίνεται ως μολυσματικός, ένα ον ανάξιο να ζει στην κοινωνία, ένας παρίας, ένα άτομο από το οποίο είναι απαραίτητο να κρατηθούν μακριά οι συνάνθρωποι του.
Φυσικά, αυτή η ποινικοποίηση είναι ό,τι χρειάζεται για να δικαιολογήσει τους περιορισμούς στους μη εμβολιασμένους στο δικαίωμα στην εργασία, στην απλή καθημερινότητα. Και οι περιορισμοί για τους μη εμβολιασμένους χρησιμεύουν για να διατηρηθεί σε χρήση το "πιστοποιητικό εμβολιασμένου" (green pass), που είναι ο πραγματικός απώτερος σκοπός όλης αυτής της επιχείρησης.
Δεν είναι όμως μόνο το ψέμα του «σωτήριου θεϊκού εμβολίου» που κυριάρχησε στις ειδήσεις των ΜΜΕ και των "δημοσιογράφων" που πλήρωσαν γι' αυτό οι Έλληνες πολίτες (πλήρωσε τρομοκράτες ο λαός για να τον τρομοκρατούν!).

Υπάρχει και ένα άλλο ψέμα, πολύ πιο σοβαρό, ανατριχιαστικό, φρικιαστικό: Όλα όσα ΔΕΝ μας έχουν πει για ανεπιθύμητες ενέργειες!

Ο γενικός κανόνας στα αργυρώνητα μέσα προπαγάνδας της δημοσιογραφικής πορνείας ήταν από την αρχή η κατηγορηματική άρνηση για ανεπιθύμητες ενέργειες (θάνατος ή μόνιμη βλάβη). Άρχισαν κάτι να ψελλίζουν οι κυβερνητικοί "ειδικοί επιστήμονες" (τρόπος του λέγειν επιστήμονες), μετά τις σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις εμφανίστηκαν κατά την εποχή των θρόμβων της AstraZeneca. Αρχικά αρνούνταν απεγνωσμένα «οποιοδήποτε συσχετισμό», για να καταλήξουμε σε ένα πιο ήπιο «ναι, αλλά τα οφέλη εξακολουθούν να υπερτερούν των κινδύνων». Το ίδιο με τις μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες, που χωρίς ντροπή μας λένε ότι μπορούν εύκολα να θεραπευθούν.
Ωστόσο, οι ξαφνικοί θάνατοι παρέμειναν ένα θέμα ταμπού σε όλα τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης και τους "επιστήμονες" με ασυλία κι ακαταδίωκτο. Όπως είναι φυσικό, αν τα πραγματικά στοιχεία της ζημιάς των εμβολίων διαδίδονταν στα εθνικά μέσα ενημέρωσης με την ίδια επιμονή και ακρίβεια που διαδίδονται καθημερινά τα δεδομένα των «νεομολυνθέντων», η εκστρατεία "εμβολιασμού Ελευθερίας" θα ήταν νεκρή και θαμμένη εδώ και πολλούς μήνες.
Όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν, γιατί οι πολυεθνικές Big Pharma είναι αυτές που κάνουν κουμάντο. Έτσι, αφενός, ένα "εμβόλιο" που, στην καλύτερη περίπτωση, μετά βίας μειώνει τον αντίκτυπο της νόσου, συνεχίζει να επαινείται ως «σωτήριο», ενώ από την άλλη οι θάνατοι ή μόνιμα κατεστραμμένοι συνεχίζουν να κρύβονται κάτω από το χαλί σ΄ όλο τον κόσμο.
Η σφαγή συνεχίζεται. Δεν δίστασαν να βιάσουν τα παιδιών (Το καθεστώς της "νέας κανονικότητας" απαιτεί μόνο υποτελείς και σκλάβους... Στόχος τα παιδάκια!), που θα θυσιαστούν στον βωμό του "θεού του εμβολίου" όπως ακριβώς θυσιάστηκαν οι αθώοι στους διάφορους θεούς χιλιάδες χρόνια πριν.
Αλλά θα έρθει η μέρα που θα γραφτεί η αληθινή ιστορία αυτής της σχεδιασμένης επιχείρησης. Κι εκείνη την ημέρα θα θυμόμαστε όλους εκείνους που, με ψέματα ή με παραλείψεις, ή για προσωπικά συμφέροντα έγιναν συνένοχοι αυτής της εγκληματικής επιχείρησης σε παγκόσμια κλίμακα.
Κανείς δεν θα συγχωρεθεί. Κανείς δεν θα γλιτώσει.

Για το επίπεδο των "επιστημόνων", των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, αξίζει να δούμε τον τιτάνιο μπιστήμονα που εξασφάλισε το Νόμπελ ιατρικής με την "επιστημονική" ανακάλυψη («Χώστε το πιο βαθιά»), που θα δούμε δημοσιευμένη σε όλα τα έγκυρα ιατρικά περιοδικά και όλα τα πανεπιστήμια του πλανήτη:

Αλήθεια... αυτός ο τηλεμπιστήμονας έχει πάρει πτυχίο ιατρικής; Αλήθεια... οι πολιτικοί, οι γιατροί, δεν ντρέπονται γι' αυτόν τον μπιστήμονα; Αλήθεια... ένας εισαγγελέας να ζητήσει την ψυχιατρική του αξιολόγηση, δεν υπάρχει;

Η Πένυ Κορασίδου... τα είπε όλα!
«Βασιλακόπουλος: «Το self test γίνεται rapid αν βάλουμε βαθιά το στυλεό στη μύτη μας»🤔
Πένυ: «Το εμβόλιο γίνεται χάπι αν βάλουμε βαθιά τη βελόνα στο λαρύγγι.
Επίσης γίνεται υπόθετο αν βάλουμε βαθιά τη βελόνα στον κώλο».
Με τους καραγκιόζηδες που μπλέξαμε, από τύχη ζούμε.
Τέλος.
»

Η πάλαι ποτέ "αριστερά", είτε με "ανανεωτικό" προσωπείο, είτε με επίκληση στις κομμουνιστικές παραδόσεις για φερετζέ... Έχουν άλλες ασχολίες...

✅ «ΚΑΝΑΜΕ και την τρίτη δόση! Τώρα περιμένουμε τους ταξικούς αγώνες...»

Εύστοχη η Ιωάννα Υψηλάντη: «Θέλω να δω τον Κουτσούμπα να μπαίνει σε εργοστάσια, μαζικούς χώρους και εκδηλώσεις και να δείχνει υποταχτικά  στους μπάτσους, πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα, ενόσω θα κοιτάει, απ΄έξω τους εργάτες, σε αργία, χωρίς μισθό...»... Βλέπε, σε: Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

 

✅ Έτσι έστειλε ο Αλέξης το "ενωτικό" του μήνυμα, στο διχασμένο πόπολο... Οκ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο!

✅ «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς, εξηγείται σε ένα σκίτσο!»

Επίκαιρος όσο ποτέ ο Αντόνιο Γκράμσι, για το σημερινό σάπιο πολιτικό σύστημα στην αποικία Ελλάδα... κι η διαπίστωση γράφτηκε πριν από 101 χρόνια:
«Τα δημοκρατικά κόμματα έπρεπε να χρησιμεύσουν για να αναδείξουν άξιους πολιτικούς και να τους κάνουν να θριαμβεύουν στον πολιτικό ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα, σήμερα οι κυβερνήτες επιβάλλονται από τις τράπεζες, από τις μεγάλες εφημερίδες, από τις βιομηχανικές ενώσεις και τα κόμματα έχουν αποσυντεθεί σε ένα πλήθος προσωπικές κλίκες στην υπηρεσία των οικονομικών εξουσιών»
Antonio Gramsci
"L'Ordine Nuovo", 9 Οκτώβρη 1920

www.press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)