Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


Σχόλιο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
στα πλαίσια της πολυφωνίας και της ελευθερίας λόγου, δημοσιεύουμε εναλλακτική ενημέρωση, με τις θέσεις ανθρώπων, συναδέλφων, ειδικών, ενάντια στην κρατική προπαγάνδα, ενάντια στην μονοπωλιακή ενημέρωση των μεγάλων ΜΜΕ.
Για τους διαχειριστές του ιστολογίου και τους συνεργάτες του, ο εμβολιασμός είναι μια απόφαση τους κάθε ανθρώπου στα πλαίσια της ελευθερίας και της ελεύθερης βούλησης. 
Η υποχρεωτικότητα, τα πρόστιμα, ο διαχωρισμός των πολιτών μας γυρνά χιλιάδες χρόνια πίσω, σε ολιγαρχικά καθεστώτα και όχι στην χώρα που δημιούργησε την δημοκρατία, δίνοντας έμφαση στο κράτος δικαίου και πρόνοιας ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)