Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΙΣΡΑΗΛ: Ο υπουργός Οικονομικών ζητά την ακύρωση του «Green Pass» του εμβολίου κατά του COVID

 

finance minister calls for cancellation of covid vaccine green pass 01Ένας άνδρας εμφανίζει το Green Pass στο κινητό του στην Ιερουσαλήμ, 4 Οκτωβρίου 2021. (Yonatan Sindel/Flash90)

Ο υπουργός Οικονομικών Avigdor Liberman ζητά να σταματήσει η ευρεία χρήση του «Green Pass» απόδειξης εμβολιασμού κατά του COVID για την είσοδο σε ορισμένες τοποθεσίες.

«Δεν υπάρχει ιατρική ή επιδημιολογική λογική στο Green Pass, συμφωνούν πολλοί ειδικοί», λέει ο Liberman. «Υπάρχει, ωστόσο, άμεση ζημιά στην οικονομία, στις καθημερινές λειτουργίες και μια διόλου ευκαταφρόνητη συμβολή στον καθημερινό πανικό του κοινού».

Ο Λίμπερμαν λέει ότι συνεργάζεται με «όλες τις αρχές» προκειμένου να απαλλαγεί από το Green Pass και «να διατηρήσει μια κανονική ρουτίνα ζωής για όλους μας».

Επί του παρόντος, η είσοδος σε πολλές δημόσιες και ιδιωτικές εγκαταστάσεις απαιτεί κάρτα εμβολιασμού Green Pass, η οποία ισχύει μόνο μετά από αναμνηστικό εμβόλιο ή εντός έξι μηνών από τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Τα αρχικά δεδομένα δείχνουν ότι η τρέχουσα ευρέως διαδεδομένη παραλλαγή Omicron είναι σε θέση να παρακάμψει το εμβόλιο σε πολλές περιπτώσεις.

 

Πηγή: timesofisrael.com


id-ont.org

1 σχόλιο:

  1. Ήρθε η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - Οι Άγ. Γέροντες προειδοποιούν - "ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ !!!"

    https://www.youtube.com/watch?v=up6TARdtZD0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)