Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Μα πόσα εμβόλια επιτέλους? 3 ακόμα για την "Όμικρον" ...

 BioNTech: «Το εμβόλιο μας για την Όμικρον θα είναι τριών δόσεων»

Αγωνιώδη ερωτήματα για το που πηγαίνουμε

Ενώ μας λένε ότι τα παρόντα εμβόλια, ιδιαίτερα με την τρίτη δόση, μας προστατεύουν, αν όχι απόλυτα, σε πολύ μεγάλο βαθμό τουλάχιστον, και από την Όμικρον, ο επικεφαλής της BioNTech έρχεται τώρα να αλλάξει τα δεδομένα και μας λέει ότι ετοιμάζουν νέο εμβόλιο για την Όμικρον και μάλιστα εμβόλιο τριών δόσεων!

«Η παραλλαγή omicron αλλάζει τον ορισμό της πλήρους προστασίας του εμβολίου», δήλωσε ο Ugur Sahin, τουρκογερμανός Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech, η οποία παράγει το εμβόλιο σε συνεργασία με την Pfizer.

Για να εξηγήσει αμέσως παρακάτω τι εννοεί: «Με τα δεδομένα που έρχονται τώρα για την παραλλαγή όμικρον, είναι πολύ σαφές ότι το εμβόλιο μας για την παραλλαγή όμικρον θα πρέπει να είναι εμβόλιο τριών δόσεων».

Δείτε το βίντεο όπου το αφεντικό της BioNTech λέει πολυ καθαρά: «It is very clear that our vaccine for the Omicron variant should be a 3-dose vaccine.»

Πηγή: Pronews

iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)