Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΟΥΣ Ή ΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΣΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΜΕΑ

 Uploading: 753250 of 973688 bytes uploaded.


Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Αντιδήμαρχοι και Κύριοι Βουλευτές

·       Θέλω να πιστεύω ότι, μόνον  λόγω του νεαρού της ηλικίας σας, του ενθουσιώδους σας της έλλειψης εμπειρίας σας κτλ,   προβαίνετε μετά τον μεγάλο περίπατο, σε δαπανηρότατες άσκοπες ενέργειες πετάματος εκατομμυρίων ευρώ.

·       Έτσι σήμερα ανακοινώσατε  τους ανωτέρω ηλεκτρονικούς αισθητήρες,  που μόλις ένας πατήσει διάβαση ή θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ θα τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα η δημοτική αστυνομία για  να του αφαιρέσει τις πινακίδες και να του βάλει μεγάλο πρόστιμο. Και δείξατε τρομερά υπερήφανος γι αυτό !!!!

·       Όλοι οι αδαείς θα πουν τι ωραία τα κάνει ο «μοντέρνος» (αυτό επιδιώκετε) Δήμαρχος μας.

·       Όπως το είχαν πει αδαπάνως ή με αμοιβή για τον μεγάλο σας περίπατο’

 

Πιστέψτε με για βοήθεια σας  κύριε Δήμαρχε και πριν πετάξετε τρομερά ποσά  θέλω να σας ενημερώσω, ερωτώντας σας ή παρατηρώντας

1.  Πόσα εκατομμύρια θα πετάξετε, θέλω να πιστεύω αφελώς και παρασειρθείς,  για το πομπώδες αυτό έργο.

2.  Πόσοι καθημερινά και για πόση ώρα παραβιάζουν τα ανωτέρω και αν η δημοτική σας αστυνομία τρεχοντας με 100 θα τους προλαβαίνει κτλ.

3.  Η εμπειρία τουλάχιστον η δική μου σε υπεραγορές  κτλ, δείχνει ότι ελάχιστοι έως μηδενικοί παραβιάζουν θέσεις ΑΜΕΑ που ειρήσθω εν παρόδω είναι πάντα άδειες  

4.  Προφανώς από την εφαρμογή της θα έχετε μηδέν εις το πηλήκιο του Τζέφρυ έσοδα. Γιατί πλην των άλλων που σας ανέφερα μόλις μαθευτεί και οι ελάχιστοι που παραβίαζαν τα ανωτέρω θα το αποφεύγουν

5.  Αν ο κύριε Δήμαρχε  σκεφτήκατε,  μήπως το σύστημα του των αισθητήρων επί του εδάφους «δεν» θα καταστραφεί από «αγνώστους», ή από φυσικά ή άλλα αίτια

6.  Και πόσο θα κοστίζει (ο κούκος αηδόνι) να ελέγχεται να συνηρείται και να επισκευάζεται. Με μηδενικά προφαώς έσοδα

 

Τέλος κύριε δήμαρχε είναι κρίμα να πιστεύετε ότι η πειθώ επέρχεται μόνον με βούρδουλα. Ως νέος άνθρωπος, αλλάξτε τρόπο σκέψης.

·       Δώστε λίγα χρήματα στην τηλεόραση ή ζητείστε από τον κύριο Αυτιά που  σας παρουσίασε σήμερα,  ελπίζω αδαπάνως,   για να εξηγήσετε την φαεινή σας ιδέα

·       Κάθε Σάββατο και Κυριακή, έστω με μικρή αμοιβή σε σχέση με τα εκατομμύρια που ετοιμάζεστε να πετάξετε, να ενημερώνει   πόσο κακό είναι κτλ.

·       Μην δημιουργήσετε άλλο ένα «μεγάλο» περίπατο» ή άλλον  πρωτοχρονιάτικο Σάκη των Τζινγκουλ Μπέλς κτλ.

 

Τέλος με ευχαρίστηση είδα , δεν ξέρω αν είναι προσωρινό, ότι  σταμάτησατε  στη γειτονιά μου να χαρατσώνετε του δημότες που έχου  με κάρτα στάθμευσης.  Με τυχαία εξαίρεση καμιά φορά πάλιν της ταπεινότητας μου.

 

Θα πρέπει όμως κύριε δήμαρχε και κύριοι αντιδήμαρχοι, σε «ανταπόδοση των δωρεάν  συμβουλών» μου που θα σας γλυτώσουν αν τις λάβετε σοβαρά υπόψην από μεγάλες περιπέτειες

Να διαγράψετε άμεσα και όλα τα ανωτέρω χαράτσια των δημοτών σας κατοίκων

Που υποχρεωτικά λόγω του στυστήματος σας παγίδευσης τους, οι δημότες με κάρτα στάθμευσης,  πάρκαραν σε μία από τις «άπειρες» πάντα ελεύθερες θέσεις των ανύπαρκτων επισκεπτών.


Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)