Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Νέα ομολογία για «στήσιμο» πανδημίας: «Όποιος έχει θετικό τεστ τον καταχωρούμε ως εισαγωγή Covid-19» λέει η Μ.Γκάγκα

 

Και η Μ.Γκάγκα παραδέχεται ότι καταχώρησαν πολλούς θανάτους που δεν είχαν σχέση με τον κορωνοϊό ως θανάτους Covid-19

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, έκανε μια ακόμη παραδοχή «φωτιά», καθώς είπε ότι καταγράφουν τους πάντες ως θανάτους από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για το ζήτημα του υψηλού αριθμού θανάτων, η κ. Γκάγκα επεσήμανε ότι «άλλες χώρες πιθανότατα αυτούς τους θανάτους τους

βάζουν σαν φυσιολογικούς θανάτους και όχι σαν θανάτους Covid-19. Εμείς από την αρχή, όποιος μπαίνει στο νοσοκομείο με θετικό τεστ, θεωρείται εισαγωγή κόβιντ εκτός αν το θετικό τεστ είναι τυχαίο για κάποιον άνθρωπο που εισάγεται μετά από κάποιο ατύχημα, κάποιο τροχαίο».

Επομένως κάποιος μπορεί να έχει πρόβλημα με την καρδιά ή με το στομάχι ή οτιδήποτε άλλο, αν βρίσκεται θετικός με τα… «αξιόπιστα» τεστ για τον Covid-19, τότε καταγράφεται ως εισαγωγή Covid-19 και σε περίπτωση που δυστυχώς πεθάνει τότε καταγράφεται ως θάνατος από Covid-19!

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως και ο καθηγητής Πνεμονολογίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Νίκος Τζανάκης, είχε υποστηρίξει:

«Η Ελλάδα χρησιμοποιεί έναν πολύ αυστηρό ορισμό και αποδίδει σχεδόν όλους τους θανάτους που κάποιος έχει μολυνθεί ακόμα και αν δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα κορωνοϊού και πεθάνει ακόμα και αν έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα τον ονομάζει “θάνατο από Covid”».

pronews.gr

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)