Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Κι όμως: Η Τροχαία έδωσε εντολή να κλείσει η Αττική Οδός στις 14:00 την Δευτέρα αλλά δεν έκλεισε ποτέ! - Γιατί;



Mε έγγραφό της την Δευτέρα 24/01 και ώρα 14.00 η Τροχαία καταρρίπτει τον κυβερνητικό μύθο περί «αποκλειστικής ευθύνης της Αττικής Οδού» για το μη κλείσιμο της οδικής αρτηρία, κατ'αρχήν στα βαρέα οχήματα, τα οποία και προκάλεσαν το πρόβλημα όταν δίπλωσαν τέσσερις νταλίκες και αναδεικνύει το πρόβλημα κυβερνησιμότητας της χώρας: Δίνονται εντολές και μυστηριωδώς δεν εκτελούνται!

Και καταδεικνύεται ότι η όλη υπόθεση απλά είναι ένα παιχνίδι για την εναλλαγή στην διαχείριση της Αττικής Οδού των ολιγαρχών που εδώ και 22 χρόνια ελέγχουν την αρτηρία.

Ιδού το έγγραφο που ζητεί η Τροχαία κατόπιν αιτήματος της Αττικής Οδού ώρες πριν, (σημειώνουμε ότι η διαχειρίστρια εταιρεία ΔΕΝ κλείνει τον δρόμο. ΑΙΤΕΙΤΑΙ το κλείσιμο του δρόμου και η Τροχαία, δηλαδή το κράτος, αποφασίζει αν θα κάνει αποδεκτό το αίτημα) να κλείσει η Αττική Οδός στα βαρέα οχήματα:


Γιατί η εντολή δεν εκτελέστηκε; Γιατί περιπολικά δεν έκλεισαν αυτόματα τις εισόδους της Αττικής Οδού; Γιατί δεν υπήρξε δημόσια ενημέρωση των πολιτών από την Πολιτική Προστασία ότι η Αττική Οδός κλείνει για τα βαρέα οχήματα; Θα απαντήσει κάποιος από την κυβέρνηση;

Δείτε την έκτακτη αποκαλυπτική εκπομπή του pronews.gr:


O ΣΚΑΪ που μετέδωσε βασιζόμενο στο ανωτέρω έγγραφο ότι η Τροχαία ζήτησε από τις 10.00 το πρωί να κλείσει η Αττική Οδός, χωρίς να παρουσιάσει κάποιο ντοκουμέντο που να εδράζει τον ισχυρισμό αυτό, καθώς το ανωτέρω λέει άλλα πράγματα, διαψεύστηκε με οργισμένη ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας:

«Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, και αναπαράγουν ενημερωτικά μέσα, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός στις 10.00 π.μ. της Δευτέρας και η εταιρεία δεν το δέχθηκε».

Εν συνεχεία εκδόθηκε και η ακόλουθη ανακοίνωση από την διαχειρίστρια εταιρεία για δωρεάν διέλευση μέχρι και την Κυριακή:

«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από αύριο Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα.

Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)