Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ο πρωθυπουργός εν μέσω πανδημίας.

Μουσικό διάλειμμα με... Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μαξίμου | Euronews

Το είδαμε και αυτό, αλλά δεν αδυνατούμε να το καταπιούμε, εν μέσω πανδημίας, ο πρωθυπουργός χωρίς καμία ασφάλεια δίπλα στον κόσμο.
Την περίοδο που μας λένε μένουμε σπίτι, που κινούμαστε με sms και έγγραφα, που τα μαγαζιά έχουν βάλει λουκέτο, που μας λένε δεν βλέπετε την Ιταλία; 
Ποιος μπορεί να μας πείσει ότι βρισκόμαστε σε πανδημία, βλέποντας τον πρωθυπουργό με τζιν και φούτερ, έξω στον δρόμο, να παρακολουθεί την κινητή συναυλία, που μας λέει να μείνουμε σπίτι.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε την λογική τους ... αδυνατούμε να δεχθούμε την υποκρισία και το ψέμα τους .... την προπαγάνδα και την χειραγώγηση της μάζας ...    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)