Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Οι αγρότες του Έβρου πάντα στο πλευρό του Στρατού μας… Στις Φέρες



Στο πλευρό του στρατού και της αστυνομίας βρίσκονται οι αγρότες της Αλεξανδρούπολης. Βρήκαν τρόπο να φωτίζουν κάθε βράδυ τα σύνορα στις Φέρες, όπου βρίσκεται και η γνωστή πλέον περιοχή Μελισσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, οι αγρότες της Αλεξανδρούπολης στέκονται στο πλευρό του στρατού και της αστυνομίας.
ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΧΑΡΙΣΗ
Εκείνες τις δύσκολες ημέρες του Φεβρουαρίου, αγρότες- μέλη του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κάθε βράδυ έβγαιναν
οργανωμένα με τα τρακτέρ τους, προκειμένου να φωτίζουν τα σύνορα και τα περάσματα που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών στον Έβρο. «Το κάναμε οργανωμένα τότε και βγαίναμε. Και για εμάς ήταν πρωτόγνωρο να βλέπουμε αυτές τις εικόνες με τόσους μετανάστες» είπε στο Sputnik ο πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Αλεξανδρής.
Στη συνέχεια όμως – και για λόγους ασφαλείας – βρήκαν μια άλλη λύση προκειμένου να συνεχιστεί ο φωτισμός των συνόρων τη νύχτα στην περιοχή των Φερών. «Επειδή υπήρχε επικινδυνότητα για τους ανθρώπους, βρήκαμε έναν άλλο τρόπο να φωτίσουμε την συγκεκριμένη περιοχή. Είχαμε πάρει μια προσφορά από επιχείρηση της περιοχής και αγοράσαμε φώτα για τρακτέρ. Κάναμε καλωδιώσεις και βάλαμε τις μπαταρίες από τα τρακτέρ κάτω στο έδαφος και τους προβολείς πάνω στα δένδρα και έτσι φωτίζαμε τη νύχτα την περιοχή» εξήγησε ο κ. Αλεξανδρής. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)