Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Κυριακή 24/05/2020, ο Σπύρος Αντωνίου αναφέρθηκε :
➡️ Στην ΠτΔ & την επιεικώς απαράδεκτη δήλωσή της, περί: «Ελλήνων του Πόντου, που απλά, χάθηκαν», ενώ την ίδια ώρα προκλητικά, υπερθεμάτιζε με δηλώσεις της -υπέρ των ομοφυλοφίλων-! Την θεωρεί ΓΝΗΣΙΑ Ελληνίδα, ο Σπύρος Αντωνίου, κι’ αν ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ;;; Τι της είπε για την λέξη «Δεσποτισμός» που είχε χρησιμοποιήσει η ΠτΔ την 25η Μαρτίου;;; Τι της είπε για τους -Τουρκόγυφτους & τους Ούννους-;;;

➡️ Σε πολιτικά πρόσωπα που ασχημονούν, με πράξεις, συμπεριφορές & με λόγια, σε βάρος της Ελλάδος. Σε «δεκάρικους λόγους» & κάθε λογής «λογύδρια» περί υψηλού αισθήματος ευθύνης & δήθεν πατριωτισμού, αλλά & καλής συμπεριφοράς.
➡️ Στην δικαιοσύνη & την υπόθεση Τοπαλούδη, κ.ά.

Δείτε & ακούστε τι είπε η πρ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας & Διεθνούς Φήμης Οικονομολόγος (και πρ. μέλος του ΟΟΣΑ Παρισίου) κα Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, για τις επιπτώσεις της ύφεσης της κρίσης του «ιού-κορώνα-κραχ» & για το τι δεν έγινε & το τι έπρεπε να είχε γίνει. Γιατί είναι απογοητευμένη με την κυβέρνηση; Δείτε τις προβλέψεις της για την οικονομία & το ΑΕΠ, την ανεργία. Τι είπε για τον τριτογενή τομέα, στέκεται αυτός στον αέρα και γιατί;;;
Δείτε & ακούστε γιατί δημιούργησε: «ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ 2021» …!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)